Gospodina mea a fost reparată de cel mai bun service masini de spalat

2 Replies

Business

Dacă vei întreba orice femeie care este cel mai urât coșmar al ei, probabil îți va răspunde că este acela de a rămâne fără mașina de spălat. Lucru care am avut ghinionul să mi se întâmple și mie de curând. Venisem de la servici la 5, ca în fiecare zi, și am pus o mașină la spălat. M-am apucat de gătit și răspundeam la câteva mesaje pe telefon. Am uitat complet de mașina de spălat, cu a cărui zgomot mă obișnuisem oricum. La un moment dat, aud un zgomot ciudat. Ma uit la aragaz, totul în regulă. Mă uit în dormitor, nimic. Dintr-o dată, realizez: vine de la baie. Cum alergam disperată în baie să văd ce s-a întâmplat, mă rugam în gândul meu să nu fie mașina de spălat. Să fi căzut o placă de faianță, să fi picat vreun parfum pe gresie, să se fi izbit o pasăre de geam. Orice, dar nu „gospodina” mea (așa îmi alint eu mașina de spălat). NU EA!

service masini de spalat

Ajung în baie, „gospodina” nu mai mergea. Beculeț stins, ușa blocată, nicio mișcare. O scot din priză și vă că din spatele ei iese puțin fum. Mi-am pus mâinile în cap și m-am așezat în fața ei, pe covorașul din baie, implorând-o să îmi dea un semn de viață (o să râdeți, dar sunt moartă fără mașină de spălat). Deja îmi faceam planuri cum o să vi n în următoarele zile de la lucru și o să spăl rufe. De mână. Imaginați-vă chinul. Îmi anulam planurile din week-end ca să pot spăla haine. Apoi am început să calculez câți bani am ca să văd dacă îmi pot cumpăra alta. Am ajuns să cred că nu am nevoie de mâncare luna asta, numai ca să nu stau fără mașină de spălat. În disperarea mea, am alergat la laptop. Și am avut inspirata idee să caut pe net un service masini de spalat.

Cine sunt oamenii care pot oferi fericire când vine vorba de reparații mașini de spalat?

Și acolo i-am găsit pe ei: Master Service. Ei oferă reparatii masini de spalat la domiciul clientului. Pun mâna pe telefon, sun la ei. Vin la mine acasă. Constată problema și mă informeaza și pe mine despre ea. Bineințeles că multe nu am înțeles și am întrebat direct: „Se poate repara?”. Răspunsul a fost afirmativ. Întreb iar: „Cât durează?”. Nu vă pot exprima ce bucurie am trăit când am auzit că numai în maxim o săptămână o să mi-o aducă pe iubita mea mașină de spălat înapoi. Au luat-o, au reparat-o și mi-au adus-o înapoi, așa cum au promis. Și nici nu a fost scump, drept să vă spun.

service masini de spalat

O să mai apelez la Master Service? Cu siguranță!

Salvatorii de vieți. Mi-au salvat viața profesională (pentru că dacă mă duceam la birou cu cămășile murdare rămâneam fără job) și cea socială (pentru că am putut să ies cu prietenii mei în loc să stau în casă să spăl haine de mână). Eu una așa îi consider. Știu că sună exagerat, dar sunt convinsă că o mare parte din femei știu ce am simțit. Mie una nu îmi place să spăl haine. Dărămite să le mai spăl și cu mâna.

Foarte profesioniști și politicoși. Au specialiști care au grijă de problemă și au și piesele pe stoc. Adică te scutesc pe tine de efortul de a te duce la magazinul de unde ai cumpărat mașina și de a da comandă. Plus timpul pe care îl pierzi ca piesa respectivă să fie livrată magazinului și mai apoi să ajungă la tine. Pe puțin 2 săptămâni ar dura. Dar așa, repede, piesa pe stoc, au luat-o, au desfăcut mașina, au montat-o. Timp de așteptare minim.

Despre Master Service? Tot respectul!

Da, și știu a repara și mașinile mai puțin populare. A mea, de exemplu, e cumpărată din Germania, habar nu am să va spun modelul sau marca. Dar ei au reparat-o fără probleme. Și acuma merge de parcă am alta nouă. Și mi-au oferit și garanție. Raiul mașinilor de spălat pe pământ, ce să mai?!

reparatii masini spalat

Master Service sunt cei mai tari! Îi recomand cu plăcere tuturor prietenilor și cunoscuților care au acest gen de probleme. Și vi-i recomand și vouă. Chiar vă ajută atunci când nu mai știți ce să faceți sau la cine să apelați. Sper totuși să nu aveți nevoie de ei decât pentru rezolvarea unor probleme mici.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.