Află și tu cum am găsit o farmacie ieftină online

4 Replies

Business

Te-ai gândit vreodată că vom trăi să vedem că se pot cumpăra chiar și medicamentele online? Ei bine, eu nu m-am gândit. Chiar deloc. Un singur lucru mi-a trecut însă prin cap, știam că există astfel de site-uri, dar nu credeam vreodată că eu am să fiu în postura de a mă vedea într-un astfel de peisaj. Poate că nu înțelegi nimic, e și normal, însă ca să fie mai simplu atât pentru mine cât și pentru tine, am să îți spun cum a început totul. Asta ca să fie de fapt clar pentru toată lumea, într-o lume în care medicamentele au devenit tot mai scumpe……

farmacie online

Experiența mea cu una dintre cele mai ieftine farmacii online!

În urmă cu câteva săptămâni aveam nevoie de niște suplimente alimentare. Suplimente alimentare pe care în farmacia de lângă mine le găseam, iar atunci când le găseam aveau un pret exorbitant de mare față de alte farmacii de prin alte orașe. Ceea ce m-a făcut într-un fel să caut o farmacie online. Voi știți deja că eu îmi cumpăr în ultimul timp cam totul din online, am încredere în branduri, am încredere în magazine, și am zis că uite că poate chiar trebuie să încerc o experiență și cu o farmacie online care să îmi ofere ceea ce am nevoie la niște costuri mai mici, sau dacă costurile nu sunt neapărat mai mici, să îmi ofere măcar suplimentele alimentare pe care eu le căutam.

farmacie

Farmacia care mi-a prezentat încredere se numește Medik-on.ro

Țin minte istoricul acestei farmacii. De fapt ca să fiu și sinceră cu voi, am văzut foarte multe articole despre cât de nice e farmacia în sine atât fizic cât și online, și mi-am făcut curaj. Am intrat pe site, iar atunci când am căutat medicamentele pe care în mod obișnuit nu le-aș fi luat dintr-o farmacie normală că îs scumpe… Aici am văzut că au un preț încă o dată mai mic. Chiar și Calciu și Magneziu este relativ foarte ieftin față de cel pe care eu îl cumpăram de ani de zile din alte părți. So, asta e farmacia ieftină de care aveam nevoie. Și e clar că Medik-on.ro pune accent pe simpatia clienților!

Mă simt mândră că dintr-o căutare am găsit una dintre cele mai ieftine farmacii online

Poate că vouă nu o să vi se pară mare lucru, dar atunci când economisești câteva sute de lei pe medicamente, chiar ești un om împlinit. Și spun asta pentru că în ziua de azi nu găsești de multe ori nici la alimente prețuri bune sau prețurile de odinioară, însă la Medik-On.ro deși mă aflu doar la a doua comandă, mă bucur deja de ofertele lunii Martie. Care sunt 100%satisfăcătoare.

ofertele-lunii-martie

Ce puteți să găsiți pe Medik-on.ro?

Începând de la produse farmaceutice, produse de îngrijire corporală, dermacosmetice, produse pentru slăbit, suplimente alimentare și până la terapii naturiste, jucării dar și accesorii care trebuie oricărei viitoare mame. Însă eu cred că cel mai important lucru e că găsiți toate lucrurile astea la prețuri care ar face geloși orice concurență!

Au prețuri bune, iar ofertele lor lunare chiar te vor face să achiziționezi chiar și produse de care nu ai nevoie pe moment, însă fără grijă…. crede-mă că dacă reușești să înțelegi că o farmacie online poate fi mai ieftină decât una offline, vei avea și produsele dorite dar și mai mulți bani în buzunar. Eu am ales Medik-on pentru tot ceea ce am nevoie pe partea de produse farmaceutice. Tu ce aștepți?!

 

39022 Total vizitatori 1 Vizitatori azi

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Cristina Dragomir

    mai ales pentru mine, care sunt client fidel al farmaciilor (cumpar pentru mine, pentru mama, pentru soacra, pentru bunicii, ba chestii de dureri, ba chestii de inima, adica de toate), o farmacie cu preturi mici chiar e un mare motiv de bucurie. Imi raman si mie bani de ciocolata.

  2. Lamiita Petre

    Am rasfoit cateva pagini si am vazut ca au produse foarte bune, numai furnizori unu si unu. Sincer, nu am prea cumparat online din farmacii si asta nu s-a datorat faptului ca as avea vreo reticenta, mai ales daca farmacia respectiva reprezinta incredere si pur si simplu datorita faptului ca sunt conditionata in fiecare luna sa cumpar reteta compensata si atunci cumpar si restul. Oricum, idea este de retinut.Altfel le vezi aici pe toate, pe categorii, decat atunci cand esti fizic intr-o farmacie.

Vreau să știu părerea ta