Concurs: Câştigă o husă în valoare de 100 de lei pentru telefonul tău!

2 Replies

Concursuri

La mulţi ani nouă! Cum zic mereu în toţi anii, să fim mândre că suntem femei şi că putem fi iubibile. Să fim mândre că putem fi mame, fiice, soţii şi prietene…. Să fim mândre fetelor pentru că feminismul încă există la cote înalte! Şi nu se poate sărbători nicicum mai frumos decât cu o zi dedicată nouă. Aşadar… Că tot este 8 martie, m-am gândit să fac fericită o cititoare cu o husă pentru telefon. Astfel că, în colaborare cu Ciocotec.com dăm drumul la următorul concurs:

huse-samsung-galaxy-s9

Ce trebuie să faceți?

  1. Intrați pe google.ro şi daţi o căutare după cuvântul cheie: huse samsung galaxy s9, daţi un click în google pe link-ul unde apare Ciocotec.com si alegeţi-vă husa care vi se potriveşte telefonului, da-ţi copy şi apoi reveniţi înapoi.
  2. Lăsați-mi printr-un comentariu poziţia în google pe care aţi găsit cuvântul  şi link-ul cu modelul de husă pe care doriţi să îl câştigaţi de pe site. ( Poziţiile sunt numerotate în google de la 1 la 10 pe prima pagină şi de la 11 la 20 pe a doua, astfel că Ciocotec.com se află pe a doua, aşadar vreau să ştiu doar poziţia şi să daţi click pe url să îmi arătaţi ce husă vă doriţi)
  3. După ce ați lăsat comentariul, asigurați-vă că pagina de facebook Aniela Deby ( click aici) are like de la voi. Nu de alta, dar vreau ca premiul să fie trimis către un cititor valid.
  4.  Dați share pe facebook și google+ acestui articol.

Premiul concursului este: O husă de telefon la alegere de către câştigător!

Durata concursului: Concursul este valabil din 08.03.2018 până în 28.03.2018

Cum se alege câștigătorul?

Toți veți avea șanse egale. Câștigătorul va fi ales prin random.org și vor fi descalificați cei care nu urmează toate instrucțiunile de mai sus.

1867 Total vizitatori 1 Vizitatori azi

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta