Category Archives: Concursuri

Concursuri special create doar pentru cititori

Concurs: Câştigă o husă în valoare de 100 de lei pentru telefonul tău!

Concursuri

La mulţi ani nouă! Cum zic mereu în toţi anii, să fim mândre că suntem femei şi că putem fi iubibile. Să fim mândre că putem fi mame, fiice, soţii şi prietene…. Să fim mândre fetelor pentru că feminismul încă există la cote înalte! Şi nu se poate sărbători nicicum mai frumos decât cu o zi dedicată nouă. Aşadar… Că tot este 8 martie, m-am gândit să fac fericită o cititoare cu o husă pentru telefon. Astfel că, în colaborare cu Ciocotec.com dăm drumul la următorul concurs:

huse-samsung-galaxy-s9 Continue reading

Published by:

Concurs: Câştigă un cadou corporate în valoare de 100 de lei de la Spheric.ro

Concursuri

Update 26.11.2015: Concursul s-a încheiat. Vă mulţumesc tuturor pentru că v-aţi expus punctul de vedere. M-am bucurat să aflu că punctul forte al site-ului sunt produsele, cauza socială şi structura aerisită a acestuia. În urma extragerii prin random.org, câştigătorul este numărul 17 cu numele Anca. Îl rog să mă contacteze pe adresa de email de contact, pentru a mi se oferi toate datele ca să intre în posesia premiului. Vă mulţumesc încă o dată, şi vă promit că vor mai urma concursuri!

heep Continue reading

Published by:

Concurs: E vară și Lady Anion te premiază!

Concursuri

Concurs încheiat! Vă mulțumesc pentru participare și implicare tuturor, dar pentru că concursul face fericiți doar 3 dintre voi, random a ales ca norocoșii să fie numărul 83, numărul 77 și numărul 5. Mulțumesc!

Câștigătorii sunt:

capture-20150623-182556-horz

Premiul 1: Ianolia Marina, cu numărul 83.

Premiul 2: Alexandra Găvrilă cu numărul 77.

Premiul 3: Brândușa Aculeșei cu numărul 5.

Felicitări fetelor și vă rog din suflet să-mi dați un email pe adresa de la contact cu datele voastre de livrare pentru a vă fi trimise premiile. Continue reading

Published by: