Cum se face fundita in par?

16 Replies

Frumusete

Atunci când priveşti fără să înveţi cum fac alţii un lucru, întotdeauna ţi se va părea greu. Aşa mi s-a părut mie cel puţin.. Credeam că-i aşa de greu să faci o fundiţă, înainte să fac cursul de hairstylist , de parcă ar fi fost sfârşitul lumii.

Dar am învăţat şi e extrem de uşor. Paşii sunt simpli, iei părul şi il strângi într-o coadă de cal după ce e finisat bine şi dat cu fixativ, apoi piepteni foarte bine codiţa. Pe urmă iei o şuviţă din spatele cozii şi maschezi elasticul ,apoi iei un fir subţire din mijlocul cozii şi îl prinzi în top cu o agrafă .  Veţi avea nevoie de agrafe bobbins. Pe urmă , finisezi bine părul prins în coadă şi îl separi în două şuviţe de la mijloc.

Finisezi prima şuviţă şi încerci să împingi din exterior spre interior să îţi iasă fundiţa. O prinzi de la jumate cu agrafe , iar cu restul umpli fundiţa. Faci la fel şi cu cealaltă şuviţă şi apoi fixezi bine pe mijloc între fundiţă , şuviţa prinsă în top. Mie mi-o ieşit foarte bine, clienta mi-a fost mulţumită. Doar că eu am prins în coadă doar partea de sus  pe cărări drepte.

 Ce ziceţi, e uşor de făcut?

3574 Total vizitatori 1 Vizitatori azi

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

16 comments

  1. tina

    Am parul lung sau mai lung decat mediu si teoretic as putea sa fac cu parul orice mi-ar trece prin minte. hmmm, dupa zeci de tutoriale si incercari am ramas la acea simpla coada de cal, acel coc de balerina sau il las liber sa mi se plimbe vantul prin par. Cine are un pic de talent si cred ca si vointa face. cine nu, va purta mereu coada de cal…
    Ma bate gandul sa fac si eu cursuri pentr”uz personal”.
    Tie multa bafta!

Vreau să știu părerea ta