De ce am ales boxele Davis Acoustics și unde pot fi găsite

Comment

Personale

Atunci când m-am decis ce sistem surround îmi doresc, am știut din start că vreau ca vocea care se aude la mine în casă să fie luminoasă și mătăsoasă. Sunt o music lover în orice formă a ei, dar sunt foarte strictă atunci când vine vorba despre cum ar trebui să se audă. E suficient doar ca muzica să fie bună? Păi și dispozitivul de pe unde iese muzica respectivă pe care eu o aud, cum ar trebui să fie? Ei bine, astfel că după multă documentație am decis că vreau și eu să am un sistem surround de la Davis Acoustics.

boxe davis acoustic balthus 70

Dar cine este Davis Acoustics și de ce am ales acest brand?

Probabil aceasta este întrebarea multora dintre voi. Am citit mult despre Davis Acoustics, astfel că acest brand este unul dintre top 3 producări francezi de boxe cu o tradiție de peste 30 de ani. Toate produsele lor se produc în Franța, iar eu apreciez că își fac singuri produsul finit, un lucru foarte rar întâlnit în zilele noastre. Fondatorul nu este nimeni altul decât Michael Visan, care în 1986 a fondat Davis Acoustic, pornind ca o afacere de familie și având doi angajați.

Pe parcursul timpului s-au dezoltat atât de mult încât s-au transformat într-o unitate de producție industrială, construind în Troyes ( Franța) o companie care și-a păstrat identitatea funcționând ca o afacere 100% franceză, având independența de a manufactura în întregime componentele pentru boxe direct la ei în fabrică. Producătorul francez are o tradiție pe segmentul High Fidelity, nu doar pentru propriile boxe, ci chiar subcontractat de cele mai mari companii din domeniu. Astfel că o oferă o gamă largă de difuzoare, magneți Alnico, tweeter-e de care ești mândru cu adevărat după achiziționare.

davis acoustics pareri

Producatorul francez este unul de traditie pe segmentul High Fidelity, avand o experienta de 30 ani in producerea de difuzoare, nu doar pentru propriile boxe, ci chiar subcontractat de cele mai mari companii din domeniu. Davis Acustico ofera o gama larga de difuzoare, de la modele de 4-15 inch cu banda larga si pana la tweeter-ele cu ferita sau magneti Alnico.

Eu mi-am ales boxe de podea de la Davis Acoustics modelul Balthus 70

După ce am studiat gama lor de produse, mi-am dat seama că aceasta ar fi cea mai potrivită. O boxă de podea, pentru o casă extrem de mare, asta am căutat. Și am găsit, alegând Balthus 70 – Boxe cu 3 canale, 4 difuzoare, Bass-reflex, Putere maxima 200 W, 92 dB, 40 -20000 Hz, 4 – 8 Ohm, 21 kg). Are 4 difuzoare, tweeter, medium și două woofer-e. Ca și performanță acustică pot spune că am făcut cea mai mișto alegere.  Oferă un sunet relaxant, joasele sunt mai solide, iar notele înalte mai cristaline. După câteva luni de folosință, mi-au lăsat o părerea mai mult decât plăcută. Nu doar că îmi oferă o linie sonoră coerentă, dar când vine vorba de stilul de muzică clasică și jazz, pot spune că a fost o alegere perfectă. Făcând un test, am observat că nici dacă dau volumul la maxim, nu-și pierde deloc din coerență. Dimpotrivă. Sunetul rămâne la un nivel consistent, fără să bârâie sau să se audă vreun disconfort cum se întâmplă de altfel la alte boxe de acest fel.  Pe o scară de la 1 la 10/ Boxele de la Davis Acoustics, merită cu siguranță 1o-le din toată inima!

Eu le-am achiziționat de pe AVmall.ro

Atunci când m-am pus pe căutat sistem surround, am dat peste AVmall.ro, un site care îți pune la dispoziție tot ce ține de boxe, sisteme surround, echipamente audio și video, cabluri și conectică, car audio, dj audio, acestea fiind doar câteva dintre categoriile pe care le poți găsi pe site-ul lor. M-au impresionat prin consultanța pe care mi-au oferit-o în ce ține de produsul ales și a contat chiar și faptul că oferă livrare gratuită la suma de peste 299 lei dacă nu sunteți din București. Intrând pe site-ul lor veți vedea că indiferent ce v-ați dori de pe site, e imposibil să nu găsiți detaliile sau caracteristicile produsului.

Logo avmall

Puncte Forte AVmall.ro

  • Oferă o gamă de produse premium accesibile pentru orice buzunar.
  • La ei pe site găsiți pe lângă Davis Acoustics și producătorii: Indiana Line, Nuprime, Geneva, Eagle Cable, producători cu o anumită autenticitate și cu produse care impresionează pentru ceea ce sunt destinate.
  • Ai consultanță și răspuns la întrebări într-un timp foarte scurt. Și mai mult de atât, ai niște răspunsuri avizate!
  • Oricând îți dorești le poți face o vizită la Showroom, să vezi cu ochii tăi cum se aud sunetele în Casa Sunetului!
  • Ai posibilitatea de a plăti în rate.
  • Dacă ai găsit în altă parte mai ieftin, îi poți suna să îți facă o ofertă din nou. Ceea ce denotă că sunt flexibili.
  • Își respectă clienții. Astfel că orice produs este 100% premium și face exact ceea ce îi scrie în caracteristici.

Dacă ar fi să mai am nevoie de o boxă sau de un sistem… tot AVmall.ro aș alege!

265 Total vizitatori 2 Vizitatori azi

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta