Emil Boc, primarul Clujului, face live pe facebook

Comment

Emisiuni tv

Ok, poate că eu nu mai am multă treabă cu Clujul, dar e locul unde am crescut și îmi este foarte drag. De asta am urmărit alegerile, de asta îmi place că Boc e din nou primar și, de asta vă scriu acum că dânsul este live în discuții aprinse cu clujenii. Așa că cei care vor să discute cu primarul, nu trebuie decât să acceseze pagina de facebook cu numele „Emil Boc”.

Emil boc live pe facebook

Cine are întrebări și caută răspunsuri, eu zic că e cea mai simplă cale de a le primi acum. Mulți au întrebați ce se poate face ca gunoaiele de pe Someş să dispară. Iar primarul a zis că de asta se ocupă o companie. E de datoria lor. Nu vreau să vă spun mai multe, dacă intrați pe pagină veți putea vedea video-ul și după ce se încheie live-ul. Că mă gândesc că va rămâne pe pagină.

Mi se pare super tare ideea cu live-ul, și din nou, eu vă zic dragi prieteni, că ați făcut o alegere bună când l-ați votat pe el. A făcut din Cluj, cel mai bun oraș ca și trai de viață, și s-a putut vedea cu ochii voștri cât de mult a evoluat. Nu am eu de unde să știu cum va fi pe viitor, dar așa cum a fost și în anii precedenti, a făcut mult bine orașului.

Știu chiar și o poveste faină despre el. Niște prieteni, a altor prieteni de-ai nostri, au avut nunta în Cluj. Și primarul a avut bunăvoința să îi felicite, să le ureze casă de piatră personal și a fost acolo atunci când au dat drumul la baloanele cu heliu… E un om bun, în ciuda a ceea ce se zice despre el. Și nu știu de ce, dar eu mă bucur pentru că Clujul are atâta succes!

Oraș fain plin cu oameni faini! Nu uitați, primarul a fost live și încă este. Așa că dacă aveți întrebări, trageți un ochi pe pagina dansului din link-ul de mai sus.

2427 Total vizitatori 2 Vizitatori azi

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta