Category Archives: Frumusete

De unde îmi cumpăr mereu parfumuri originale și cum diferențiez parfumurile fake

Frumusete

În ziua de azi, sunt tot mai multe sursele din care ne putem cumpăra parfumurile preferate. Din comoditate, tot mai mulți dintre noi am început să preferăm acele parfumuri cumpărate cu doar câteva click-uri, în defavoarea acelor parfumuri cumpărate de la reprezentanța oficială,  pe care le știm cu toții că sunt extrem de scumpe. Chiar dacă sunt parfumuri online, să șțiți că nu înseamnă automat că vorbim despre parfumuri necalitative sau contrafăcute. Desigur, unele parfumuri sunt comercializate la prețuri extrem, extrem de mici. Acelea ar trebui să ne ridice un semn de întrebare. Pentru că niciodată, oricât de mult ne-am dori, niciun magazin, fie el online sau fizic, nu o să ne poată oferi un parfum la un preț de nimic. Pentru că parfumurile bune costă!

parfumuri originale parfumu.ro Continue reading

Published by:

Cum am găsit și care este cel mai bun salon de înfrumusețare sector 5?

Frumusete

De o lună de zile mă aflu în București. Și ca orice femeie, obișnuită să merg la salon în fiecare lună atât pentru pensat, manichiură, pedichiură, spălat pe cap și a.ș.m.d, am căutat și eu cel mai bun salon (de) infrumusetare din sector 5.  După multe căutări să zic așa, având în vedere că sunt totuși un seo specialist lover… m-am gândit să caut online. Însă mirarea mi-a fost să găsesc zeci de saloane și păreri despre ele PRO și Contra. Așa că m-am decis să o iau la pas. Am ales la instinct și ce credeți?! Am luat cea mai bună decizie.

parere cami lux Continue reading

Published by:

Am testat kitul de albire iWhite2instant

Frumusete

Așa cum mulți ați văzut deja la mine pe facebook, am testat kitul de albire format din 10 benzi/ o pastă de dinți și o apă de gură primite de la BuzzStore. Nu e prima dată când am folosit produse pentru albirea dinților, dar e prima dată când am văzut efecte atât de rapide. IWhite2instant este un kit pe care îl poate folosi oricine. Se găsește în Sensiblu și pot spune că dacă vrei să îți albești dinții cu câteva nuanțe fără să îi strici…. acest kit face ce promite.

IWhite2instant Continue reading

Published by:

Ce beneficii are uleiul de cocos asupra sănătății tale?

Frumusete

Uleiul de cocos este bogat în acizi grași și este folosit de foarte mult timp atât în domeniul frumuseții, cât și al sănătății. Ca și alte tipuri de uleiuri exotice, acesta nu este atât de întâlnit în magazine iar dacă este întâlnit, prețul său este destul de mare. Însă, date fiind beneficiile lui asupra sănătății generale a organismului, merită toți banii.

beneficii ulei de cocos Continue reading

Published by:

Cum mi-am schimbat culoarea ochilor închiși fără să se observe că port lentile

Frumusete Personale Trucuri personale

Cred că pentru o singură dată în viată, toate femeile din lumea asta și-au dorit să aibă o culoare a ochilor diferită de cea pe care o au din naștere. Chiar dacă asta ar insemna purtarea temporară a lentilelor de contact, uneori un look nou și care să îți dea încredere în tine… îl poți avea optând pentru o pereche de lentile colorate. Singurul secret pe care mizez este ca ele să pară naturale, să fie safe, să știi că le porți şi nu îți daunează. Să te ferești de fum, de farduri, rimel sau orice altceva ai crede că ți-ar face ochii să o ia pe arătură… pentru că lentilele sunt făcute să ne facă fericite.

parere lensa.ro
Continue reading

Published by:

Reguli de frumusețe moștenite de la Prințesa Diana

Frumusete

Prințesa Diana știa că părul și machiajul sunt atuurile unei femei, dacă aceasta știe să le folosească așa cum trebuie pentru a-și crea o imagine impecabilă în fața publicului. Diana era o femeie la fel de frumoasă în exterior, pe cât era și pe interior și de aceea era atât de iubită de toată lumea. De asemenea, asta i-a adus și omagii îndelungate și memoriale pe urma decesului ei din partea poporului ei mult iubit și a oamenilor cărora le-a făcut mult bine.

Trucuri frumusete printesa diana Continue reading

Published by:

4 metode de a folosi pudra de talc acasă

Frumusete

 Nu-mi spune că şi tu credeai că pudra de talc este binevenită doar atunci când vrei să-ţi împrospătezi picioarele sau să le ajuţi să nu-ți mai transpire. Sau că ai cumpărat aşa ceva doar pentru îngrijirea zilnică a bebeluşului tău. Ce plictisitor trebuie să fi fost pentru tine scopul acestui produs! Dar află că pudra de talc are mult mai multe întrebuinţări, care sunt eficace pe deasupra şi te ajută foarte mult în ritualurile tale de înfrumuseţare şi nu numai.

Intrebuintari pudra talc Continue reading

Published by:

Află care este cea mai bună dietă în funcţie de rezultatele dorite

Frumusete

Cea mai mare problemă cu mâncatul sănătos este aceea că mereu te va duce la o altă problema: a-ţi da seama exact ce înseamnă a mânca sănătos. Pentru unii înseamnă a consuma numai legume, fructe şi apă, pentru alţii înseamnă a îmbina majoritatea produselor alimentare preferate, fără a exagera totuşi şi a reuşi să se sature. Iar pentru unii înseamnă că odată ce tind să mănânce sănătos, va trebuie să facă asta o viață întreagă, că altfel se vor îngrășa.

diete celebre Continue reading

Published by:

5 trucuri care mă fac să mă simt mai slabă

Frumusete Totul despre femei

Oglindă-oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară?! Hmm, de fapt, oglinda e cel mai mare dușman al nostru, al femeilor. Niciodată, dar niciodată, nu vom fi mulțumite de cum arătăm. Nu contează dacă ceilalați ne spun contrariul, nouă întotdeuna ni se va părea că nu arătăm niciodată perfect. Ori ne stă rochia cam larg, ori că machiajul nu e simetric, ori că avem burtică, ori fie orice alt detaliu care nouă nu ni se pare în regulă. Credem că altele arată perfect și vrem și noi să fim ca ele.  Sunt trucuri și soluții. Pentru noi cele care avem nevoie de trucuri înseamnă că soluțiile nu au avut atâta splendoare, însă dacă tot nu reușim să slăbim, măcar să împărtășim soluții.

cum sa pari slaba

 

 

Continue reading

Published by: