P.S. La mulți ani, mămică dragă!

Comment

Personale

Îmi aduc aminte de mine, de acum mulți ani în urmă cum îi făceam mamei mele felicitări de 8 martie. Nu făceam decât câteva felicităŕi din hârtie, frunze de plastelină şi floricele lipite cu lipici haotic, iar împreuna cu educatoarea îi făceam şi-o dedicație: Pentru tine mamă! La mulți ani! Știu că felicitarea aia dezordonată pentru ea însemna totul. Pentru că la serbare, mama mea era mereu cu lacrimi în ochi când auzea: „E ziua ta mămico, în dar ți-am adus inima, şi crede-mă iubito, un dar mai frumos nu se putea.”

scrisoare pentru mama

Avea lacrimi de fericire în ochi că al ei copil o iubește şi i-a dăruit o felicitare făcută de el. Ei bine, chiar dacă anii ăştia au trecut foarte repede, să știi mamă că eşti cel mai minunat dar pe care îl poate avea o fiică. Ești omul care mi-a dat viață, ești prietena mea, ești mama mea, ești sora mea, tu ești totul! Și deși nu mai știu să fac felicitările de la grădiniță, eu am rămas copilul tău dolofan și zurliu. Tu ești femeie, soție, mamă, prietenă, ești toate la un loc.😍

Nu cred că ți-am spus vreodată cât de mult te admir. Îți admir curajul, puterea, și felul tău de a fi, și nu știu cum să îți mulțumesc de fapt că datorită ție eu și sor-mea am avut o copilărie fericită și liniștită. Mamăaaaa, orice ar fi, ori câți ani am avea, noi vom rămâne mereu puișorii tăi. Și nici nu aş vrea să mă gândesc vreodată, că timpul a trecut și n-am apucat să îți spun cât de mult te iubesc. Sunt mândră de tine, mamă!

Nu am cum să-ți mai ofer felicitări făcute de mine, dar îți ofer în schimb toată dragostea mea. E doar pentru tine, pentru că tu ești singura mea mămică; singura care mă protejează, singura care îmi duce dorul, singura care mă iubește, singura care îmi laudă inepțiile și mă ceartă atunci când bat câmpii.

mama-multumesc-pe0a2095d0o5

Și pentru că de mică am învățat că 8 martie e despre mame, astăzi e despre tine. Despre tine mamă! Mulțumesc pentru că ești a mea, pentru că ești unică și pentru că majoritatea prietenelor mele vor o mamă ca tine…. Ești înțeleaptă, de viață, puternică și iubitoare….

Iar indiferent de distanța dintre noi, eu te iubesc necondiționat și am vrut să știi asta. La mulți mamă, azi e ziua mamei, este ziua ta!

1890 Total vizitatori 1 Vizitatori azi

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta