Category Archives: Personale

Articole cu caracter personal

P.S. La mulți ani, mămică dragă!

Personale

Îmi aduc aminte de mine, de acum mulți ani în urmă cum îi făceam mamei mele felicitări de 8 martie. Nu făceam decât câteva felicităŕi din hârtie, frunze de plastelină şi floricele lipite cu lipici haotic, iar împreuna cu educatoarea îi făceam şi-o dedicație: Pentru tine mamă! La mulți ani! Știu că felicitarea aia dezordonată pentru ea însemna totul. Pentru că la serbare, mama mea era mereu cu lacrimi în ochi când auzea: „E ziua ta mămico, în dar ți-am adus inima, şi crede-mă iubito, un dar mai frumos nu se putea.”

scrisoare pentru mama Continue reading

Published by:

Mega-reducerile de 8 martie de pe Parfumu.ro te așteaptă

Personale

Aşa cum v-am obişnuit de fapt, ştiţi că sunt ahtiată pe româneşte după parfumuri. Dacă s-ar putea mânca esenţele astea, posibil că aş face-o. Ador parfumurile dulci şi cred că sunt cele mai tari invenţii posibile vreodată. Şi pentru că ştiu că printre cititoarele mele se află şi doritoare de parfumuri, vă îndemn pe voi cititorii mei să alegeţi cele mai inspirate cadouri pentru 8 martie. Desigur că din punctele mele de vedere parfumurile ocupă un loc înalt în topurile cadourilor.

parfumuri originale Continue reading

Published by:

Cum mi-am schimbat culoarea ochilor închiși fără să se observe că port lentile

Frumusete Personale Trucuri personale

Cred că pentru o singură dată în viată, toate femeile din lumea asta și-au dorit să aibă o culoare a ochilor diferită de cea pe care o au din naștere. Chiar dacă asta ar insemna purtarea temporară a lentilelor de contact, uneori un look nou și care să îți dea încredere în tine… îl poți avea optând pentru o pereche de lentile colorate. Singurul secret pe care mizez este ca ele să pară naturale, să fie safe, să știi că le porți şi nu îți daunează. Să te ferești de fum, de farduri, rimel sau orice altceva ai crede că ți-ar face ochii să o ia pe arătură… pentru că lentilele sunt făcute să ne facă fericite.

parere lensa.ro
Continue reading

Published by:

Cele mai populare întrebări pe care ni le adresăm în perioada sărbătorilor de iarnă

Personale

În fiecare an, odată ce intrăm în luna decembrie, simțim deja febra sărbătorilor de iarnă și toate pregătirile ce se fac pentru asta. Oamenii își fac curat în case și în suflete, încep să își decoreze căminele, așteaptă zăpada, se gândesc pe unde să mai plece în concediu în țară, încep să asculte colinde și, de asemenea, pornesc într-o goană după cadouri și cumpărături de Crăciun.

intrebari de craciun Continue reading

Published by:

Părerea mea despre Nutritiv.ro și cum am scăpat de bronșită cu remedii naturale

Personale

Acum mai mult de o lună de zile, am fost de părere că ar fi necesar să fac inspecția magazinului Nutritiv.ro, am văzut că erau lăudați de multe bloggerițe din online, și am zis că e imposibil să nu încerc și eu o experiență cu produsele lor. Intrând pe site, la prima vedere mi s-a părut că e locul în care îmi doream mereu să fiu. Am mai avut în trecut experiențe bune și cu alte magazine naturiste, însă nu aveau o diversitate atât de mare a produselor. Și motivul pentru care i-am ales a fost că au o reputație bună în online.

parere nutritiv Continue reading

Published by:

Lucruri pe care le-am făcut în weekend

Personale

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le fac în weekend este să mă odihnesc. Duc lipsă de odihnă, pentru că niciodată nu îmi găsesc motivația să dorm pe la orele 22-23 și sfârșesc prin a dormi pe la orele 04:00-06:00, ca apoi pe la 9 să mă trezesc. Pentru mine e insuficient să dorm atât, așa că weekend-ul este sursa mea de odihnă și răsfăț uneori. So, am dormit tot în reprize, dar măcar știu că am dormit.

Ce am făcut în weekend Continue reading

Published by:

Pentru succes ai nevoie de parteneri de incredere

Personale

Incep prin a va marturisi ca nu sunt o persoana tehnica. Insa asta nu ma va impiedica (si nu trebuie sa o faca pe niciunul dintre voi) sa-mi urmez visul si pasiunea, si anume sa fac blogging intr-o maniera profesionista.Eu ma pricep sa scriu si asta este, sa spunem, atuul meu. Insa pentru a-mi atinge scopul, dupa cum va puteti da seama, nu este suficient doar sa scrii. Trebuie sa stii si cum sa scrii pentru on-line, trebuie sa stii si unde sa scrii, dar si cum sa prezinti publicului ceea ce ai scris. Si mai trebuie ca toate acestea sa convearga catre un obiectiv bine definit.

gazduire Continue reading

Published by:

Prietenii sunt ca pepenii: încerci o sută şi alegi doi, trei!

Personale

Știi cum e când vine vorba de prieteni? Ai impresia că oamenii pe care îi iubești, nu te vor dezamăgi niciodată. Mă, nu știu dacă tu mai crezi în iubirea aia față de prieteni, că eu sunt arsă! Și când zic arsă, mi-o dat Dumnezău drăguțul atâtea faze nasoale, încât să zic că mie cel puțin îmi e bine singură. Nu sufăr de singurătate pentru că am foarte mult de muncă, dar mă enervează puterea de a mă considera cineva prietenă și de a-mi vorbi ca și cum i-aș fi datoare în viața asta cu ceva. Știu, prietenii fac între ei sacrificii, dar cum îi alegem, sau cum ne dăm seama că ei sunt de fapt prietenii noștri?

prietenii sunt ca pepenii Continue reading

Published by:

Voi nu meritați să folosiți cele mai bune absorbante?

Personale

Problemele femeiești au fost dintotdeauna un subiect tabu. Cred că pe undeva, ar cam trebui să ne descotorosim de pudități. Și să facem în așa fel încât să știm exact ce consumăm, ce folosim, cu ce ne ajută și care sunt beneficiile în timp a unui produs. Despre absorbante în general am mai vorbit. Știți și voi că nu mai sunt deloc de acord cu absorbantele normale. Și asta pentru că de multe ori am fost lăsată dezamăgită. Nu de puține ori am constatat că reclama de la televizor, nu are nicio legătură cu produsul în sine.

LadyAnion Continue reading

Published by: