Category Archives: Recomandări

Tu ce cadouri alegi de Crăciun? Eu îți ofer 3 recomandări de pe Bottega Verde

Recomandări

De Crăciun este perioada în care cu toții facem cadouri. Știu cât de greu este să te decizi asupra unui produs, așa că m-am gândit că aceste câteva recomandări nu o să vă dăuneze deloc. Cadourile se fac din simpatie, din dragoste față de persoana care îl primește sau pur și simplu din respect, loialitate, prietenie. Cadourile se fac pentru că ne dau sentimentul de a face un bine pentru cineva. Eu ador să cumpăr un cadou pe care știu că de exemplu cineva și-l dorește. Și de data asta, am să merg pe mâna magazinului Bottega Verde.

seturi cadou Continue reading

Published by:

Alege din aceste filme de Crăciun care ți se potrivește în funcție de zodie

Recomandări

Este Decembrie, luna cea mai frumoasă din an. Și asta pentru că au sosit deja sărbătorile de iarnă, începând cu Moș Nicolae și sfârșind cu sărbătorirea Noului An care va face trecerea către o perioadă nouă din viața noastră. Cum altfel se poate să sărbătorești Crăciunul și tot ceea ce vine la pachet cu această primă lună friguroasă de iarnă, decât prin vizionarea unor filme speciale cu temă festivă?

filme craciun Continue reading

Published by:

10 Cântece de Crăciun pentru a intra mai bine în atmosfera festivă

Recomandări

10 cântece de Crăciun! Ho, ho, ho! Nu, nu a venit încă Moș Crăciun, dar este pe aproape, așa că de ce să nu intrăm în atmosfera de sărbătoare de pe acum? Cum putem face asta mai bine decât ascultând colinde și muzică specială de Crăciun? Compune-ți playlistul de iarnă din următoarele piese fascinante de Crăciun și bucură-te de atmosfera minunată de sărbători, în timp ce împodobesti bradul, decorezi casa ori te apuci de curățenia generală de iarnă.  Pentru că, Santa is coming! Se ştie..

cantece de craciun Continue reading

Published by:

Mi-am tratat o hernie de disc prin chiropractica

Recomandări

Deși nu am fost niciodată o persoană bolnăvicioasă, se pare că viața, conjuctura sau pur și simplu faptul că pe an ce trece îmbătrânesc, a făcut să mă gândesc ce voi face cu toate problemele mele de sănătate, acumulate în mulți ani și netratate la timp. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge în postura de a decide dacă vreau să mă operez sau să apelez la orice altă metodă, dar neinvazivă. Nu îmi este frică de bisturiu, dar eu încă consider că sunt destul de tânără pentru o astfel de intervenție.

parere despre chiromedica Continue reading

Published by:

Experiența mea la hotel Vandia din Timișoara

Recomandări

Acum o lună de zile, am avut câteva ședințe în Timișoara. Uitându-mă în search pe google, am găsit la un preț onest un hotel bun. Bineînțeles, am studiat puțin ofertele, și m-am cazat acolo unde am simțit eu că va fi bine. Nu știu cum să vă povestesc, de fapt. Atunci când merg într-un alt oraș, contează mult pentru mine să mă simt bine. Neavând foarte mulți prieteni, mi-am dorit să fiu cazată într-un hotel care să-mi ofere senzația aia de ” family” și să mă simt ca acasă. Să nu fiu tratată de sus, dar nici să nu se poată locui în camera respectivă.

hotel timisoara Continue reading

Published by:

Ce înseamnă pentru tine cel mai bun aspirator?

Personale Recomandări

În urmă cu câteva luni, aveam ideea că eu trebuie să am cel mai bun aspirator al anului. De ce? Având un animal în casă, praful, părul şi impurităţile trebuie exterminate cât ai zice peşte.  Nu am avut un ghid anume, voiam ceva care să alunge microbii, alergenii şi bineînţeles, atunci când aspir să nu-mi lase un miros de nesuportat. Am vrut ceva economic, ceva care să ţină şi să facă treabă, aşa cum aş zice-o eu în termenii mei. Dar de unde să mă informez? De unde să aflu care este aspiratorul care mi s-ar potrivi?

Continue reading

Published by:

Care sunt lucrurile obligatorii de care ai nevoie când mergi la munte?

Recomandări

Sezonul de iarnă este aproape și vacanțele la munte la fel. În fiecare an, eu cel puțin mă pregătesc din timp, să-mi găsesc locația preferată și bineînțeles să am un echipament adecvat ca să nu îngheț de frig, să nu îmi rup picioarele, sau pur și simplu, să știu eu că sunt la munte și am îmbrăcămintea adecvată. Eu când merg la munte, nu merg să fac parada modei. În majoritatea cazurilor am mers când zăpada îmi trecea de bocanci și bineînțeles că locația perfectă pentru mine a rămas și încă este: Brașovul!

geaca de iarna Continue reading

Published by:

Comedia de sâmbătă seara: cu siguranță Bridget Jones însărcinată

Emisiuni tv Recomandări

Săptămâna trecută mă aflam în Timișoara. Într-una din zile, am zis că am nevoie să văd un film. Ce credeți că se difuza la cinema în Iulius Mall Timișoara de la ora 21? Bridget Jones însărcinată! Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. Sincer, pentru mine a fost unul dintre cele mai bune comedii văzute anul ăsta. Nu știu dacă filmul în sina m-a făcut să râd atât de mult, sau cele două tipe care stăteau în fața la cinema. dar m-am simțit super fain după vizionare.

film bridget jones insarcinata Continue reading

Published by:

3 motive simple pentru care ar trebui să vizitați Târgul de la Negreni

Personale Recomandări

Lume, lume! Trezirea! Ce facem, astăzi, 3 octombrie 2016? Vă zic eu: mergem la targul de la Negreni! Da, târgul ală mișto de lângă Cluj ce are vechituri și multe alte chestii faine. Sunt sigură că ați auzit de el. Mergem acolo pentru că avem ce vedea, cu ce ne clăti ochii și ce cumpăra.
Și anul acesta sunt acolo. Nu fizic, deși mi-aș dori. Dar voi, iubiții mei cititori, cei care sunteți de prin Cluj sau aveți drum într-acolo, ar trebui să mergeți să vedeți cum e treaba. Mergeți acolo, apoi la frumoasa pădure ce se întinde acolo, fix lângă și apoi puteți vizita frumusețile de prin împrejurimi. Târgul e în perioada 3-9 octombrie 2016, deci aveți timp să le faceți pe toate. Dar eu m-aș duce acolo cât mai repede, frumusețile se dau primele, ca pâinea caldă. De ce și pentru ce ar trebui să fiți acolo?

targ negreni 2016 Continue reading

Published by:

Despre târgul „Produs de Cluj” ce se derulează acum în Mediaș

Recomandări

După cum spuneau ziarele din online, târgul „Produs de Cluj” a început de vineri și va ține până duminică. Așa că, toți cei care vor fi dispuși să viziteze acest târg, vor putea degusta produsele tradiționale à la Cluj. Indiferent dacă vorbim de dulciuri, produse apicole sau carne, acest târg vă va satisface pupilele gustative. Că doar mno, nu degeaba mi-s ardeleancă.

Targul produs de cluj Continue reading

Published by: