Category Archives: Recomandări

Noi suntem Wash Service și oferim reparații mașini de spălat

Recomandări

Mai întâi de toate să facem prezentările. Noi suntem Wash Service – un service de reparatii masini de spalat Ilfov și București. Avem o experiență de 10 ani în domeniul serviciilor de rezolvat probleme ale mașinilor de spălat de orice marcă din capitală și din jur. Ca mână de lucru avem o echipă tânără de tehnicieni specializați care intervin rapid și prelungesc viața mașinii dumneavoastră de spălat. Serviciile noastre sunt ireproșabile iar comunicarea deschisă și constantă cu clienții ne-a adus recunoaștere în acest domeniu. Așa dorim să ne vedeți și dumneavoastră, însă cel mai bine este să apelați la noi în legătură cu reparatii masini de spalat Ilfov, dacă sunteți din zona Ilfov sau din București.

service masini de spalat Continue reading

Published by:

Cum poți să faci un party reușit cu Dominos Pizza

Recomandări

Atunci când vrei să faci un party, iei toate soluțiile în considerare. Mi-am dorit să fac un party doar cu cei din familie. Inclus cumnații și nașii la pachet. Părinții plecați/socrii plecați, atunci am zis că trebuie să mă axez pe ceva ce place tuturor indiferent de vârstă. Deși tuturor ne plac petrecerile, atunci când sunt și copii incluși la pachet, mâncarea trebuie aleasă în așa fel încât să fie și pe placul lor. Și ce le place cel mai mult copiilor și oamenilor de toate vârstele? Pizza!parere dominos pizza Continue reading

Published by:

Cattitude Brands lansează în exclusivitate primul concurs cu animale de companie ” Ambasadorii Ruffwear în România” Aflați mai multe despre eveniment din acest interviu cu founder-ul Cattitude!

Recomandări

Cattitude Brands s-a născut din dorinţa de a inspira cât mai mulţi oameni să gândească pozitiv despre ei şi relaţia cu animalele lor de companie, indiferent care sunt acestea, să se educe pentru a deveni mai responsabili în alegerile pe care le fac în numele celui care nu cuvânta şi să înţeleagă că pe termen lung lucrurile de calitate pe care le oferă celui mai iubit membru al familiei cresc calitatea vieţii acestui şi drept urmare fericirea tuturor.

Astfel că în puțin timp de la intrarea lor pe piață cu produse premium și super-premium, lansează în exclusivitate  un concurs cu animale de companie care la sfârșit se va termina cu premii în valoare de aproximativ 1000Euro, plus titlul de Ambasador Ruffwear! Continue reading

Published by:

Cum poți avea orice ie tradiționala îți dorești indiferent de kilograme?! Află acum!

Recomandări Totul despre femei

De când mă știu mi-am dorit o ie tradițională. Dar pentru că kilogramele mele în plus nu voiau să plece, n-am avut niciodată șansa să găsesc un model pe placul meu. Ori îmi era prea mică la mâneci, ori nu intra deloc pe mine, ori modelul nu era ceea ce îmi doream. Asta până într-o zi când tehnologia m-a învățat să mă bucur de tot ceea ce îmi oferea internetul. Și anume: Să-mi caut pe google o ie tradițională așa cum îmi place mie. Așa am găsit eu Anilu.ro! Mi-a plăcut în primul rând că numele magazinului într-un fel sau altul seamănă cu numele meu. Și am început să scormonesc printre modelele de ii tradiționale, nesperând neapărat că voi găsi mărimea mea. Dar ce am găsit, m-a făcut să iubesc magazinul din prima clipă.

ie traditionala anilu Continue reading

Published by:

4 terapii alternative care funcționează dacă ești stresat și obosit

Recomandări

Te-ai săturat să te simți mereu obosit și stresat, să te doară spatele, capul, ochii și să nu poți dormi decât spre dimineață, ca mai apoi să te trezești și să o iei de la capăt? Cred că da, asta este ceea ce spune majoritatea dintre noi de la o vreme. Din cauza muncii, a orelor nedormite, a programelor încărcate de acasă sau de la job, ajungem să devenim ca niște legume, așteptând să vină și să treacă mai repede fiecare zi în parte. Dar cum am putea să ne simțim mai bine și să ne reluăm apetitul pentru viață? Vezi în cele ce urmează!

terapii alternative

sursa poza: fundatia victoria

Continue reading

Published by:

Tu ce cadouri alegi de Crăciun? Eu îți ofer 3 recomandări de pe Bottega Verde

Recomandări

De Crăciun este perioada în care cu toții facem cadouri. Știu cât de greu este să te decizi asupra unui produs, așa că m-am gândit că aceste câteva recomandări nu o să vă dăuneze deloc. Cadourile se fac din simpatie, din dragoste față de persoana care îl primește sau pur și simplu din respect, loialitate, prietenie. Cadourile se fac pentru că ne dau sentimentul de a face un bine pentru cineva. Eu ador să cumpăr un cadou pe care știu că de exemplu cineva și-l dorește. Și de data asta, am să merg pe mâna magazinului Bottega Verde.

seturi cadou Continue reading

Published by:

Alege din aceste filme de Crăciun care ți se potrivește în funcție de zodie

Recomandări

Este Decembrie, luna cea mai frumoasă din an. Și asta pentru că au sosit deja sărbătorile de iarnă, începând cu Moș Nicolae și sfârșind cu sărbătorirea Noului An care va face trecerea către o perioadă nouă din viața noastră. Cum altfel se poate să sărbătorești Crăciunul și tot ceea ce vine la pachet cu această primă lună friguroasă de iarnă, decât prin vizionarea unor filme speciale cu temă festivă?

filme craciun Continue reading

Published by:

10 Cântece de Crăciun pentru a intra mai bine în atmosfera festivă

Recomandări

10 cântece de Crăciun! Ho, ho, ho! Nu, nu a venit încă Moș Crăciun, dar este pe aproape, așa că de ce să nu intrăm în atmosfera de sărbătoare de pe acum? Cum putem face asta mai bine decât ascultând colinde și muzică specială de Crăciun? Compune-ți playlistul de iarnă din următoarele piese fascinante de Crăciun și bucură-te de atmosfera minunată de sărbători, în timp ce împodobesti bradul, decorezi casa ori te apuci de curățenia generală de iarnă.  Pentru că, Santa is coming! Se ştie..

cantece de craciun Continue reading

Published by:

Mi-am tratat o hernie de disc prin chiropractica

Recomandări

Deși nu am fost niciodată o persoană bolnăvicioasă, se pare că viața, conjuctura sau pur și simplu faptul că pe an ce trece îmbătrânesc, a făcut să mă gândesc ce voi face cu toate problemele mele de sănătate, acumulate în mulți ani și netratate la timp. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge în postura de a decide dacă vreau să mă operez sau să apelez la orice altă metodă, dar neinvazivă. Nu îmi este frică de bisturiu, dar eu încă consider că sunt destul de tânără pentru o astfel de intervenție.

parere despre chiromedica Continue reading

Published by:

Experiența mea la hotel Vandia din Timișoara

Recomandări

Acum o lună de zile, am avut câteva ședințe în Timișoara. Uitându-mă în search pe google, am găsit la un preț onest un hotel bun. Bineînțeles, am studiat puțin ofertele, și m-am cazat acolo unde am simțit eu că va fi bine. Nu știu cum să vă povestesc, de fapt. Atunci când merg într-un alt oraș, contează mult pentru mine să mă simt bine. Neavând foarte mulți prieteni, mi-am dorit să fiu cazată într-un hotel care să-mi ofere senzația aia de ” family” și să mă simt ca acasă. Să nu fiu tratată de sus, dar nici să nu se poată locui în camera respectivă.

hotel timisoara Continue reading

Published by: