Category Archives: Sa discutam

Transplantul de uter: ar putea un bărbat să dea naştere unui copil?

Sa discutam

În ultimii cinci ani, echipe de medici din Suedia au reuşit să ducă la bun final șase sarcini ale unor femei infertile cărora le-a fost transplantat un uter. Totul începea în anul 2013, atunci când Malin Stenberg, o femeie în vârstă de 34 de ani suporta un transplant de uter, de la o rudă a acesteia, o femeie în vârstă de 61 de ani. În anul 2014, Malin dădea naştere unui bebeluș perfect sănătos, devenind astfel prima femeie infertilă care reuşeşte să aibă un copil, cu ajutorul unei intervenții realizate în premieră la nivel mondial.

uter barbati Continue reading

Published by:

3 motive pentru care ai nevoie de Soft Auto

Sa discutam

Dacă am mașină, primul gând atunci când mă trezesc într-o  dimineață anostă ca asta, este cât de bună e și ce îmbunătățiri aș putea să îi aduc. Cât de fiabilă e și cât de performant îi este motorul nu cred că are rost să discutăm, pentru că am defectul de a fi femeie și nu am cum să îmi dau seama  de erorile pe care le poate avea un motor. De asta de fiecare dată când sunt în dubii, știu că singura soluție e să apelez la un service autorizat care știe să ducă la extrem nevoile mele. Diagnoza auto cred că a fost pentru mine cea mai bună soluție să mă conving…. așa că vă relatez mai jos povestea mea.

diagnoza auto

Continue reading

Published by:

Dezamăgirea doare!

Sa discutam

De multe ori am zis că dacă e să am încredere în oameni, măcar să-i aleg înțelept. Iar acum sincer, pentru că cele mai multe discuții de-a lungul vieții sunt datorită încrederii pe care le-o acorzi unora, am ajuns din nou la concluzia că ce-ți faci cu mâna ta se numește lucru manual. De asta să nu ai încredere nici în mă-ta, pentru că fără să vrea, va face ce va face și din gelozie îti va veni cu reproșuri….

Doare dezamagirea Continue reading

Published by:

Maniere la masă cu care să îți înveți copiii

Sa discutam

Printre alte învățături pe care trebuie să le insufli copiilor tăi se numără și bunele maniere la masă. Politețea, respectul, răbdarea, dar și bunele maniere contează foarte mult într-o societate de oameni civilizați iar aceste lucruri sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor. Până la urmă, așa cum îi crești, așa îi ai și în felul acesta se vor comporta și atunci când vor fi mari.

bune maniere masa copil Continue reading

Published by:

Cauze ce te fac să mănânci prea mult. Vezi care sunt și evită-le!

Sa discutam

Cu mâncatul nu te pui. Fie că îți este foame, fie că vrei doar o gustare, fie că te plictisești, vei dori mereu să bagi câte ceva în gură. Și tocmai aceste “mici răsfățuri” te vor pune mai încolo pe gânduri când vei vedea că nici măcar cei mai largi pantaloni ai tăi nu îți mai intră la fel ca înainte. Care este cauza pentru care tot pui câte un kilogram și nu mai reușești deloc să le dai jos pe celelalte?
mancat_excesiv Continue reading

Published by:

Importanța unui conținut bun pentru site-ul tău

Sa discutam

De ce este important să pui un conținut catchy și de calitate pe site-ul tău? Nu este suficient să ai un text concis și de înțeles pentru toată lumea, imagini și ceva pagini de prezentare cum au toate site-urile web? De ce este important să ai un conținut catchy? Foarte simplu! Pentru că așa te vei diferenția mereu de restul site-urilor ce există în mediul online și așa vei fi și găsit și plăcut de persoanele interesate de ceea ce oferi tu.

strategii blog Continue reading

Published by:

Primul articol din 2017 este despre mine și despre voi

Sa discutam

Au trecut câțiva ani de când am decis să îmi fac publice experiențele, ideile și tot ce sunt eu, atât pe acest blog cât și pe rețelele de socializare. 2016 pentru mine a fost anul când am văzut cu adevărat că munca mea a contat pentru voi. Poate că nu am să reușesc niciodată să mulțumesc pe toată lumea având în vedere subiectele pe care le abordez pe acest blog….Dar cei care mi-ați rămas alături indiferent de ceea ce am scris, eu deja vă cunosc și nu pot decât să vă mulțumesc pentru că voi insumați toată comunitatea pe care eu o am.

Rezolutii 2017 Continue reading

Published by:

4 lucruri pe care nu vrem să le spunem părinților noștri

Sa discutam

Cu toții sperăm să ne facem părinții mândri de noi astfel încât să nu treacă zi în care să nu se bucure pentru succesul nostru. Însă, mereu vor exista câteva lucruri pe care le vom păstra în secret față de ei. Și nu pentru că nu am dori să nu discutăm cu ei, dar nu am vrea să-i dezamăgim în vreun fel. Aşadar, mai jos sunt câteva din motivele pe care eu le-am folosit ca pretext. Iar lucrurile astea se întâmplă des, mai ales atunci când vrei să îi arăţi părintelui că tu eşti un om realizat.

familie si parinti Continue reading

Published by:

7 lucruri care vin la pachet cu un iubit ce are copii

Sa discutam

Ce să-i faci, dacă ți s-a pus pata pe un tip ce a fost deja căsătorit și are și câțiva copii de pe urma asta, trebuie să faci față situației. Poate să nu fie atât de rău, dacă ajungi să te înțelegi cu ei, dar mereu vei fi privită ca o a doua mamă în cel mai bun caz, iar în cel mai rău caz ca o mamă vitregă. Însă când dragostea îți intră în ochi și în inimă, nu mai ai scăpare. Uite care sunt acele lucruri ce vin la pachet odată cu un iubit ce are deja copii.

Iubit cu copii Continue reading

Published by: