Category Archives: Sa discutam

Maniere la masă cu care să îți înveți copiii

Sa discutam

Printre alte învățături pe care trebuie să le insufli copiilor tăi se numără și bunele maniere la masă. Politețea, respectul, răbdarea, dar și bunele maniere contează foarte mult într-o societate de oameni civilizați iar aceste lucruri sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor. Până la urmă, așa cum îi crești, așa îi ai și în felul acesta se vor comporta și atunci când vor fi mari.

bune maniere masa copil Continue reading

Published by:

Cauze ce te fac să mănânci prea mult. Vezi care sunt și evită-le!

Sa discutam

Cu mâncatul nu te pui. Fie că îți este foame, fie că vrei doar o gustare, fie că te plictisești, vei dori mereu să bagi câte ceva în gură. Și tocmai aceste “mici răsfățuri” te vor pune mai încolo pe gânduri când vei vedea că nici măcar cei mai largi pantaloni ai tăi nu îți mai intră la fel ca înainte. Care este cauza pentru care tot pui câte un kilogram și nu mai reușești deloc să le dai jos pe celelalte?
mancat_excesiv Continue reading

Published by:

Importanța unui conținut bun pentru site-ul tău

Sa discutam

De ce este important să pui un conținut catchy și de calitate pe site-ul tău? Nu este suficient să ai un text concis și de înțeles pentru toată lumea, imagini și ceva pagini de prezentare cum au toate site-urile web? De ce este important să ai un conținut catchy? Foarte simplu! Pentru că așa te vei diferenția mereu de restul site-urilor ce există în mediul online și așa vei fi și găsit și plăcut de persoanele interesate de ceea ce oferi tu.

strategii blog Continue reading

Published by:

Primul articol din 2017 este despre mine și despre voi

Sa discutam

Au trecut câțiva ani de când am decis să îmi fac publice experiențele, ideile și tot ce sunt eu, atât pe acest blog cât și pe rețelele de socializare. 2016 pentru mine a fost anul când am văzut cu adevărat că munca mea a contat pentru voi. Poate că nu am să reușesc niciodată să mulțumesc pe toată lumea având în vedere subiectele pe care le abordez pe acest blog….Dar cei care mi-ați rămas alături indiferent de ceea ce am scris, eu deja vă cunosc și nu pot decât să vă mulțumesc pentru că voi insumați toată comunitatea pe care eu o am.

Rezolutii 2017 Continue reading

Published by:

4 lucruri pe care nu vrem să le spunem părinților noștri

Sa discutam

Cu toții sperăm să ne facem părinții mândri de noi astfel încât să nu treacă zi în care să nu se bucure pentru succesul nostru. Însă, mereu vor exista câteva lucruri pe care le vom păstra în secret față de ei. Și nu pentru că nu am dori să nu discutăm cu ei, dar nu am vrea să-i dezamăgim în vreun fel. Aşadar, mai jos sunt câteva din motivele pe care eu le-am folosit ca pretext. Iar lucrurile astea se întâmplă des, mai ales atunci când vrei să îi arăţi părintelui că tu eşti un om realizat.

familie si parinti Continue reading

Published by:

7 lucruri care vin la pachet cu un iubit ce are copii

Sa discutam

Ce să-i faci, dacă ți s-a pus pata pe un tip ce a fost deja căsătorit și are și câțiva copii de pe urma asta, trebuie să faci față situației. Poate să nu fie atât de rău, dacă ajungi să te înțelegi cu ei, dar mereu vei fi privită ca o a doua mamă în cel mai bun caz, iar în cel mai rău caz ca o mamă vitregă. Însă când dragostea îți intră în ochi și în inimă, nu mai ai scăpare. Uite care sunt acele lucruri ce vin la pachet odată cu un iubit ce are deja copii.

Iubit cu copii Continue reading

Published by:

11 costume geniale de Halloween avute de starurile internaţionale

Sa discutam

Anul 2016 este un an inspirat pentru vedetele noastre preferate de peste hotare. Starurile internaţionale au avut nişte idei geniale în ceea ce priveşte sărbătorirea fenomenului de Halloween, pe data de 31 octombrie. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării şi deghizările obişnuite în vrăjitoare, fantome sau zombie au fost uitate şi înlocuite cu ceva mult mai savuros, în funcţie de fiecare vedetă în parte. Uite ce idei super inspirate au avut Beyonce, Justin Timberlake, Gwen Stefani, Heidi Klum, Lindsay Lohan, Bette Midler sau Kyle Jenner.

halloween bostan

Continue reading

Published by:

Top 10 alimente de care am nevoie în permanență la mine în casă

Personale Sa discutam

În primul rând vreau să vă specific că ăsta nu e un articol sănătos. Vreau doar să știți că în viața mea sunt și alimente de care nu m-aș putea vedea despărțită. Și dacă s-ar întâmpla ruptura, nu ar fi probabil pentru că vreau, ci pentru că așa trebuie să fie. Cu o dietă în viață, cu toții suntem datori. Așa că atunci când e să ne punem pe treabă, fac în așa fel încât să renunț la ce-mi face rău. Dar până atunci, mănânc și trăiesc cum îmi place.

page Continue reading

Published by:

Am văzut live cum a murit Patrick Ekeng

Sa discutam

Stăteam pe canapea și mă uitam cu atenție la meciul dintre Dinamo-Viitorul. La un moment dat, intră și Patrick Ekeng pe teren. Toate bune până când se prăbușește din senin. Sincer, chiar îmi pare rău. În primul rând pentru că nu avea decât 26 de ani, și avea toată ținerețea în față. Nu agreez nicio echipă de fotbal, dar sincer nu-mi doresc deloc să mă pun în pielea familiei lui, colegilor lui și fanilor lui. Dar mai ales în pielea soției lui, care mâine va ajunge din Franța în România.

Cum a murit patrick ekeng Continue reading

Published by: