10 Cântece de Crăciun pentru a intra mai bine în atmosfera festivă

1 Reply

Recomandări

10 cântece de Crăciun! Ho, ho, ho! Nu, nu a venit încă Moș Crăciun, dar este pe aproape, așa că de ce să nu intrăm în atmosfera de sărbătoare de pe acum? Cum putem face asta mai bine decât ascultând colinde și muzică specială de Crăciun? Compune-ți playlistul de iarnă din următoarele piese fascinante de Crăciun și bucură-te de atmosfera minunată de sărbători, în timp ce împodobesti bradul, decorezi casa ori te apuci de curățenia generală de iarnă.  Pentru că, Santa is coming! Se ştie..

cantece de craciun

1. Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Nu se poate ca lista ta de dat play să nu cuprindă și magica piesă a lui Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You. Aceasta va rămâne mereu actuală, transmițând un mesaj de dragoste, destul de puternic, după părerea mea.

2. Katy Perry – Evey Day Is a Holiday

De fapt, această piesă a fost creată pentru o reclamă de Crăciun la brandul H&M, dar este la fel de frumoasă pentru a fi ascultată în fiecare perioadă de sărbătoare. Mie îmi place!

3. Kelly Clarkson – Underneath the Tree

Chiar dacă nu ai mai auzit de mult de cântăreața Kelly Clarkson, vocea ei minunată și puternică poate fi ascultată pe repeat prin piesa Underneath the Tree. Şi merită auzită chiar şi de cei dragi ai tăi, că e o piesă destul de bună.

4. Justin Bieber – Mistletoe

Știu că îți place Justin Bieber. E drăguț acum, la fel cum era și când a fost mai tânăr, pe vremea când ne încânta auzul cu piesa de Crăciun Mistletoe. E un cântec drăguț, romantic și plin de magie, numai bun pentru cei care se îndrăgostesc în perioada sărbătorilor de iarnă. Să fie cu iubire, #numazic.

5. Madonna – Santa Baby

Acest cântec absolut iconic în America vremurilor trecute, a fost interpretat și de cântăreața pop Madonna, și este perfect pentru a fi ascultat de Crăciun. Dacă vrei să asculți și o altă variantă a acestei piese frumoase, mai senzuală, poți căuta interpretarea lui Ariana Grande. Fac pariu că îmi vei spune mulțam!

6. Bruce Springsteen – Santa Claus Is Coming to Town

Aceasta este una dintre piesele de Crăciun numărul 1 de ascultat în perioada magică de iarnă. Simți cum se zbârlește pielea pe tine, de cum începe melodia…

7. Sam Smith – Have Yourself a Merry Little Christmas

Se întâmplă de obicei ca Sam Smith să ne facă să devenim emoționali la auzul vocii sale, iar această piesă de Crăciun nu face excepție. Te simți mirific din momentul în care îi dai play. Audiția acestui cântec minunat te va umple de bucurie și speranță în acest sezon festiv.

8. Wham! – Last Christmas

Nu se poate să nu incluzi această piesă clasică și fermecătoare în playlistul tău pentru această iarnă. Este un cântec iconic și plin de farmec, numai bun de ascultat când citești o carte frumoasă, când îți inviți prietenii la masa de Crăciun sau când te plimbi prin zăpadă. Tu alegi cum o asculți, eu doar îți zic că sună bine.

9. Britney Spears – My Only Wish(This Year)

Vocea fermecătoare, de bebeluș, a lui Britney Spears nu se poate să nu te cucerească atunci când vei asculta piesa de Crăciun My Only Wish(This Year).

10. Lady Gaga & Tony Bennett – Winter Wonderland

Acest duet musical este de excepție. Jazzul și atmosfera de sărbători se îmbină foarte frumos în acest cântec de zile mari, o colaborare îndrăzneață între Lady Gaga și Tony Bennett. Așadar, cam ăsta este topul meu de cântece, care mă face să mă simt… amazing!

P.S: Sărbătorile sunt ca să fim fericiți, ca să ne bucurăm de liniște, să vedem cum la masă e prezentă toată familia, iar muzica asta… e arma esențială pentru a te lăsa dusă de val! Mă refer în sensul bun. Simte magia Crăciunului cu aceste melodii!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.