3 motive simple pentru care ar trebui să vizitați Târgul de la Negreni

2 Replies

Personale Recomandări

Lume, lume! Trezirea! Ce facem, astăzi, 3 octombrie 2016? Vă zic eu: mergem la targul de la Negreni! Da, târgul ală mișto de lângă Cluj ce are vechituri și multe alte chestii faine. Sunt sigură că ați auzit de el. Mergem acolo pentru că avem ce vedea, cu ce ne clăti ochii și ce cumpăra.
Și anul acesta sunt acolo. Nu fizic, deși mi-aș dori. Dar voi, iubiții mei cititori, cei care sunteți de prin Cluj sau aveți drum într-acolo, ar trebui să mergeți să vedeți cum e treaba. Mergeți acolo, apoi la frumoasa pădure ce se întinde acolo, fix lângă și apoi puteți vizita frumusețile de prin împrejurimi. Târgul e în perioada 3-9 octombrie 2016, deci aveți timp să le faceți pe toate. Dar eu m-aș duce acolo cât mai repede, frumusețile se dau primele, ca pâinea caldă. De ce și pentru ce ar trebui să fiți acolo?

targ negreni 2016

 3 motive simple pentru care ar trebui să vizitați Târgul de la Negreni

1. Produse unice, vintage, haine, mâncare bună, căciuli de blană, vechituri și multe altele. Lada cu zestre a bunicii care stătea cândva în pod după ceva saci o s-o găsești aici. Cu portul bunicii cu care ieșea ea la horă și cu margelele pe care le-a primit ea în dar de la bunicul. Și tabloul ală vechi de pe peretele mătușii e aici. Și alte obiecte de mobilier, decorațiuni, bijuterii, haine, accesorii și nu numai. Pe toate le găsești aici. Noi și second hand. Puțină noutate, dar mai mult vintage. Veșnicia s-a născut la sat, nu? Și e reprezentată de așa-zisele vechituri, care, de fapt, sunt mult mai interesante decât produsele noi. Am dreptate, așa-i?

2. Oameni faini, așa cum numai la Cluj întâlnești. Omul sfințește locul, așa se spune. Și e foarte adevărat. Oamenii locului și nu numai sunt deliciul târgului. Oamenii de toate felurile, dar care de care mai interesant. Gata să te ajute oricând și să îți ofere lucrurile de care ai nevoie. Sau nu ai nevoie, dar ți le dorești. La Târgul de la Negreni le vei găsi pe toate, noi sau second hand, aduse din altă țară. Și cu oameni așa faini oricând te poți tocmi pentru ele.

3. Locurile de poveste. No, că fain îi la Cluj. Nu chiar în oraș, dar în județ. O pădure frumoasă lângă și Parcul Natural Apuseni nu foarte departe de târg. Vii la târg, ocolești puțin și vezi și câteva dintre minunățiile naturii. Cascada „Vălul Miresei” trebuie vizitată, de exemplu. Vezi, te minunezi, tragi o poză pentru Facebook și mai departe. Mai departe la Peșterile din zonă. Dacă timpul ți-o permite. Dacă nu, mergi acasă fericit, cu ceea ce ai văzut și cumpărat.
Deci, unde veți fi în perioada 3-9 octombrie? La Negreni, la târg. Omul potrivit, la locul potrivit. Micul colțișor de rai (așa cum îmi place mie să îi spun) vă așteaptă. Sunt mai mult ca sigură că veți găsi ceva potrivit suflețelului vostru.

Așa că, azi și toată săptămâna, toate drumurile duc la Cluj!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.