4 terapii alternative care funcționează dacă ești stresat și obosit

1 Reply

Recomandări

Te-ai săturat să te simți mereu obosit și stresat, să te doară spatele, capul, ochii și să nu poți dormi decât spre dimineață, ca mai apoi să te trezești și să o iei de la capăt? Cred că da, asta este ceea ce spune majoritatea dintre noi de la o vreme. Din cauza muncii, a orelor nedormite, a programelor încărcate de acasă sau de la job, ajungem să devenim ca niște legume, așteptând să vină și să treacă mai repede fiecare zi în parte. Dar cum am putea să ne simțim mai bine și să ne reluăm apetitul pentru viață? Vezi în cele ce urmează!

terapii alternative

sursa poza: fundatia victoria

1. Meditație. Acest lucru îl poți face atât la muncă, cât și acasă. Ai nevoie doar de liniște și de pace din partea celorlalți membri ai familiei sau colegi. Retrage-te întrun colțisor mai singuratic în timpul pauzei de masă sau acasă când nu este nimeni cu tine, închide ochii și stai așa un timp, gândindu-te la lucrurile bune din viața ta sau pur și simplu eliberându-ți mintea de tot ceea ce te necăjește.

2.  Aromaterapie. Și această terapie alternativă funcționează de minune atât acasă, cât și la muncă. Dacă ai biroul tău personal sau dacă asta nu deranjează pe colegii cu care lucrezi în același loc, pune un bețișor parfumat într-un colț, aprinde o lumânare aromata sau pune niște ulei aromatizant la încălzit într-un recipient special pentru asta. Aromele și căldura degajată de lumânări și de esențele parfumate te vor încălzi și te vor mângâia, transformând atmosfera într-una mult relaxată.

3. Acupunctură. Poate te gândești că îți va fi frică sau că îți va face rău, însă un specialist în acupunctură te va ajuta, împreună cu acele sale amplasate strategic în toate punctele esențiale ale corpului, să te relaxezi și să îți eliberezi energiile negative. Nu te teme de o mică schimbare în rutina ta și programează-te la o sesiune de acupunctură. Te va face să te simți mult mai bine.

4. Osteopatie. Această procedură se referă la masajul și manipularea structurii osoase și a musculaturii corpului. Întinderea mușchilor poate face adevărate minuni în eliberarea tensiunii acumulate, ajutând la integrarea unui proces natural de vindecare al organismului. Asta te poate ajuta la fel de mult și cu reducerea durerilor la coloană.

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.