7 lucruri care vin la pachet cu un iubit ce are copii

3 Replies

Sa discutam

Ce să-i faci, dacă ți s-a pus pata pe un tip ce a fost deja căsătorit și are și câțiva copii de pe urma asta, trebuie să faci față situației. Poate să nu fie atât de rău, dacă ajungi să te înțelegi cu ei, dar mereu vei fi privită ca o a doua mamă în cel mai bun caz, iar în cel mai rău caz ca o mamă vitregă. Însă când dragostea îți intră în ochi și în inimă, nu mai ai scăpare. Uite care sunt acele lucruri ce vin la pachet odată cu un iubit ce are deja copii.

Iubit cu copii

1. Oricât te-ai strădui tu, nu ai cum să rămâi prioritatea lui numărul 1

Sună atât de deprimant, încât ar trebui să te pună pe gânduri și pe tine, care încă nu ești băgată în asta, dacă iubești un bărbat aflat într-o asemenea situație. A avea copii poate schimba cu totul un om, și tu nu vei înțelege asta decât atunci când îi vei avea pe ai tăi. Dragostea asta este necondiționată și clar că acei micuți vor rămâne mereu prioritatea LUI numărul 1. Așadar, pregătește-te pentru locul 2 de pe podiumul iubirii.

2. Fosta(iubită sau soție) va fi o parte constantă din viața voastră

De ce? Pentru că acei copii sunt și ai ei. Iar dacă aceștia au rămas la tată, atunci pregătește-te chiar să o și vezi prin casa ta. Probabil că la un moment dat îți vei da și seama că fosta petrece mai mult timp cu iubitul tău, și comunicarea este mult mai puternică între ei, decât ți-ai fi închipuit.

3. Mereu te vei simți spionată în propria casă

Știu, este foarte nasol acest sentiment, dar efectiv așa este! Atâta timp cât cei mici sunt copiii lui și nu ai voștri, mereu vor fi considerați ca niște mici intruși de tine. Sau invers. Ei te vor vedea ca pe un dușman care îl acaparează pe tatăl lor. Așa că încearcă să-i iubești ca și cum ar fi ai tăi și fii cât mai plăcută cu putință.

4. Nu vei avea deloc autoritate în casă

În fața cui să ai autoritate, dacă copiii nu sunt ai tăi? Sunt ai iubitului tău, și numai el are dreptul să îi certe, să le facă morală sau să îi pedepsească. Tu vei fi văzută nasol dacă vei încerca să faci ceva de genul. Atât de ei, cât și de partenerul tău. Ai grijă!

5. Părerea ta nu prea va conta

Chiar dacă vrei să îți dai și tu cu părerea legat de creșterea lor sau de anumite lucruri ce îi privește, ce poți ști tu? Tu nu ai copii și nici nu ești mama lor, deci nu ai nimic de spus într-o asemenea privință.

6. Concediul nu va mai fi deloc la fel

Acum veți avea un bagaj suplimentar: copiii lui. Bineînțeles că nu va fi chiar tot timpul așa, dar de cele mai multe ori nu se va găsi cine să stea cu copiii, fosta va face special să nu vă lase să vă bucurați de intimitatea unei vacanțe în doi, iar copiii vor dori să meargă cu tatăl lor oriunde. Chiar că un asemenea lucru este total descurajant.

7. Oamenii din jur te vor crede mama micuților

Chiar dacă nu este un lucru atât de rău, dacă nu ajungi să ții la ei așa cum trebuie, nu îți va plăcea apelativul. Iar dacă cineva te va lua drept mama lor, cei mici vor găsi mereu o cale prin care să demonstreze că nu este așa. Adevărați năzdrăvani, nu glumă!

Tu ai trecut vreodată prin asta? Ai mai încerca să iubești un bărbat cu copii având în vedere cele enumerate mai sus?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Antoaneta

    Nu am trecut, dar cunosc femei care au fost in situatia sotiilor inselate si pot spune ca depinde de la caz la caz cum au reactionat
    Cert e ca…..barbatii nu sunt fideli oricat s-ar crede asa ceva….poate un timp, poate o perioada, dar imi e greu sa cred ca asta e pentru toata viata

    Realism.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.