A doua experiență în campania TheCon susține bloggerii

Comment

Business

Acum un an cred, TheCon au fost cei care mi-au optimizat tema, mi-au editat-o, mi-au refăcut bugurile din ea și câte și mai câte. Am fost surprinsă să văd cât de prietenoși sunt, iar pe această cale le mulțumesc pentru toată munca pe care au făcut-o pentru mine. Sunt multe lucruri de zis și cred că dacă m-aș gândi serios să îmi deschid alt blog, tot la ei m-aș duce. Sunt confortabilă cu ei, știu că sunt mai delicată, mai fițoasă și greu de mulțumit, dar ei tot au făcut o treabă bună. Și dacă înainte credeam că sunt capabilă să întrețin atâtea site-uri, uite că ăsta este un site întreținut de ei și îl întrețin mai bine ca mine.

blog deby.ro

Mulți au zis că e prea roșu. Că e prea feminin, că e prea… este! Sunt sigură de asta, dar e după personalitatea mea. Și ce contează mai mult de atât? Mie îmi place, de fiecare dată mă face să mă simt bine când intru pe blogul meu și cred că le datorez niște mulțumiri eterne tipilor de la web design. Celor de la Thecon, bineînțeles.

De ce am avut nevoie și a doua oară de ei?

Dacă prima mea experiență a fost amazing, când am întâmpinat probleme cu blogul tot la ei am apelat. De multe ori nici n-am mai scris despre asta, dar de data asta.. e imposibil să nu scriu lucrurile frumoase care mi s-au întâmplat. Ei bine, odată ce algoritmul de la facebook s-a updatat sau știu eu ce, mi s-a dat peste cap formularul de comentarii atât de la wordpress cât și de la facebook. Clar! Au fost niște conflicte în temă, nu mi-a mai arătat pozele utilizatorilor, nu mai putea comenta nimeni, iar atunci am disperat.  Ei mi-au rezolvat problemele, mi-au refăcut și H1, H2, H3, care sunt elementele importante ale homepage-ului meu. Pe lângă asta ei mi-au optimizat pluginurile și mi-au pus toate chestiuțele pe care eu le-am cerut. Da, da! Mă declar mulțumită!

probleme blog

Ai probleme cu blogul?

Dacă ai probleme cu blogul trebuie să îți spun că TheCon are activă încă campania de susținere a bloggerilor. Prin această campanie tu poți lua legătura cu ei, le poți spune problema ta și decideți de comun acord ce trebuie să schimbați. Sau poate aveți nevoie de alte lucruri, cum ar fi schimbarea sau optimizarea unei teme. Anyway, dacă aveți nevoie de ceva, cei de la Thecon fac o treabă super faină!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.