Află care este cea mai bună dietă în funcţie de rezultatele dorite

2 Replies

Frumusete

Cea mai mare problemă cu mâncatul sănătos este aceea că mereu te va duce la o altă problema: a-ţi da seama exact ce înseamnă a mânca sănătos. Pentru unii înseamnă a consuma numai legume, fructe şi apă, pentru alţii înseamnă a îmbina majoritatea produselor alimentare preferate, fără a exagera totuşi şi a reuşi să se sature. Iar pentru unii înseamnă că odată ce tind să mănânce sănătos, va trebuie să facă asta o viață întreagă, că altfel se vor îngrășa.

diete celebre

O dietă celebră în întreaga lume este aceea indicată de programul WeightWatchers.

Acest tip de rutină a avut parte de ceva schimbări de-a lungul timpului, asta pentru că a fost introdusă tocmai în anii 60. Însă, la bază, se referă la acelaşi lucru. Fiecărui aliment îi este atribuită o valoare în puncte bazat pe capacitatea sa de a oferi saţietate cu un număr mic de calorii. Ideea este că, cu cât mai multă mâncare de acest gen vei consuma, cu atât mai puţin vei dori să iei gustări în plus, şi cu atât mai mult vei slăbi. Asta înseamnă că poţi mânca ceea ce îţi doreşti atâta vreme cât nu treci peste valoarea în puncte pe care ai stabilit-o la început.

Cea mai bună dietă pentru a pierde rapid kilograme bune

Acest gen de dietă implică renunţarea la mesele neregulate şi la gustările ocazionale în schimbul adoptării unui regim alimentar bazat pe shake-uri sănătoase, mese controlate, batoane
de proteine şi cereale integrale. Aici îţi este permis, de asemenea, să consumi şi cât mai multe fructe sau legume care îţi plac. Mai mult decât atât, trebuie să faci un pic mai multă mişcare şi să reduci numărul de calorii
rele(pentru că există şi bune).

Încearcă o dietă extraordinară pentru leneşi

Ce înseamnă asta? Să încerci să îţi limitezi consumul de dulciuri şi de grăsimi nesănătoase. Să te alimentezi în schimb mai inteligent cu proteine din legume şi leguminoase şi să mănânci mai multe alimente pline de fier şi fibre. Multivitaminele din fructe sau sucurile naturale sunt şi ele binevenite iar în ceea ce priveşte potolirea poftei de ceva diferit, poţi consuma produse pe bază de lapte sau … din când în când câte o îngheţată.

Care dintre aceste diete moderne crezi ţi se potriveşte cel mai bine?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.