Află despre cadoul care se trăieşte!

11 Replies

Norocele

Cât de greu e pentru mine să aleg cadoul perfect? Nu cred că puteţi să vă imaginaţi. E ceva ce nu pot descrie doar că atunci când trebuie să aleg un cadou, apare o stare de nelinişte, care mă facea să mă gândesc dacă cadoul cumpărat, e ceea ce îşi doreşte persoana respectivă de la mine.

Vreau să vă spun că este foarte dificil să faci cadouri. Nu pentru că nu sunt obişnuită să dăruiesc, ci pentru că niciodată nu ştim 100% cum am putea să facem o persoană fericită. În felul ăsta eu cred că s-a găsit o soluţie.

Nu trebuie să ne mai gândim dacă persoanei respective îi plac cerceii sau pantofii cumpăraţi, când poţi oferii un cadou care se trăieşte. De ce? Pentru că dacă oferi un cadou care se trăieşte, aceasta se va bucura mai mult ca orice.

Această idee mi-a venit când cei de la Blogal Initiative , ne-au prezentat printr-o campanie cum cadourile prind viaţă prin Originalo . 

Pentru ca acele cadouri pe care vreţi să le oferiţi să nu mai fie unele fatale, Originalo a creat pachetele cadou de experienţă, bazate pe un catalog cu partenerii , locaţiile şi detaliile unde poţi face rezervarea, bazate pe un voucher. Aceste pachete sunt pe categorii. Nu e nevoie decât să te uiţi pe site şi să vezi că aceste cadouri sunt o experienţă unică, pentru fiecare dintre noi. Originalo dă şansa ca visul tău să devină realitate.

Cum poate un cadou să prindă viaţă şi despre ce este vorba de fapt? Veţi afla chiar acum!

Când vrei să faci un cadou cuiva de pe Originalo, cu siguranţă vei surprinde plăcut persoana, pentru că acest cadou are foarte multe activităţi, aşadar are de unde să aleagă cei place.

În primul rând îi va place cadoul care se trăieşte, deoarece dacă îi vei cumpăra ceva, cum ziceam şi mai sus, nu ai de unde să ştii dacă îi place doar în cazul în care vă petreceţi absolut tot timpul împreună, dar să nu uităm că nici atunci nu cunoaştem cu adevărat o persoană.

Ce este Originalo? Originalo este o campanie creată special pentru piaţa cadourilor experintă. Când vine vorba de mese la restaurant, sejururi în întreaga ţară, servicii Spa , distracţii sportive şi aventură , Originalo e soluţia pentru că doar ei oferă celui care face cadoul, experienţa şi plăcerea unică de a dărui experinţă, iar cel care va primii acel cadou se va bucura de tot ceea ce el oferă, precum locul unde vrea să trăiască această experienţă, ales cu multă atenţie din numeroasele oferte frumoase care îi vor sta la dispoziţie.

Ce cadouri frumoase poţi face prin Originalo?

Dacă dai un ochi pe site, vei vedea că sunt cadouri precum „Sejur, Sport şi Aventură, şi bineînţeles ceea ce le place mult femeilor, Spa! Cel mai mult îmi place că atunci când te uiţi în catalog chiar şi unul online, vezi toate detaliile. Vezi partenerii şi locaţiile în care trebuie să îţi trăieşti cadoul cât şi detaliile pentru rezervare. Acum fiţi atenţi la pachetele cadou!

Dacă te gândeşti să apelezi la Sejur şi alegi Nature Escape, o poţi face liniştit în cazul în care vrei o noapte de relaxare la cel mai bun hotel şi un mic dejun, în stare pură. Aşa poţi savura un weekend drăguţ şi un cadou real pentru iubita ta, deoarece acest cadou este în doi.

 Ce conţine un cadou Originalo?

Acesta conţine catalogul, activităţile şi partenerii din toată ţara, cu care ei colaborează ca tu să ai cadoul perfect pentru persoana perfectă. În pachet sunt incluse şi detaliile necesare în vederea rezervării.

Conţine şi voucherul cadou al cărei valoare nu este consemnată. Este valabil cel puţin un an de zile pentru toate activităţile incluse în catalog, oferind şansa ca persoana dragă ţie să se bucure de tot ceea ce îi oferi.

Tot de la sejur poţi să alegi şi Chic&Romance . Este valabil pentru două persoane şi propune un sejur rafinat, chiar în cele mai surprinzătoare momente din ţară. Fiecare hotel inclus în acest pachet, are propria personalitate.

Acest catalog cuprinde parteneri Deva, Mediaş, Poiana Braşov, Bucureşti, Sibiu , Predeal şi mulţi, mulţi alţii, care cu siguranţă vă vor face să vă simţiti bine.

Cadourile Originalo Sport şi Aventură!

Acest cadou este unul special, care este plin cu emoţii. Poţi dărui,bungee-jumping, zbor cu avionul şi escaladă. Dacă alegi unul dintre aceste pachete , 100% vei oferi senzaţii tari. Iar cel care primeşte acest cadou are parte de o experienţă unică şi zeci de variante pentru a trăi o experienţă minunată ca asta! Iar tu vei fi mulţumit că în sfârşit ai oferit un cadou plin cu emoţii şi cu adevărat special, ca persoana dragă ţie să se bucure.

Adrenalină la pachet! Dacă vrei sporturi extreme pentru amica, prietena, prietenul sau colegul tău, acesta este acela! Acest pachet-cadou, satisface nemaipomenit poftele de senzaţii tari, atât în apa, în aer cât şi pe pământ oferite de partenerii celor de la Originalo.

Acest catalog, cuprinde la fel de mulţi parteneri ca şi restul pachetelor, doar că este unul special şi merită oferit persoanelor pline de viaţă, doritoare de senzaţii tari. Cu siguranţă acest cadou va fi mult mai apreciat decât o carte ce stă în bibliotecă necitită.

Spa pentru relaxare, Spa în doi. Aici catalogul online

Poate că din cauza problemelor şi treburilor zilnice uiţi să ai grijă de tine sau de persoanele de lângă tine. Aşa că Originalo a creat acest cadou, ca să te poţi relaxa. Poţi să oferi un cadou minunat trupului tău sau trupului prietenei tale, în aşa fel încât să îţi dai seama că această experienţă este cea mai plăcută din viaţa ta.

Poţi avea tratamente cu caviar, masaje de relaxare, dar în special vei avea ritualul cu lapte şi miere al Cleopatrei. Hey, sună bine.. nu? Aşa ziceam şi eu!

 La fel ca şi la celeltalte pachete, în catalog vei găsi toate informaţiile necesare, toate activităţile şi partenerii lor, dar şi detaliile pentru rezervare. Nu uita că au peste 170 de parteneri din toată ţara.

Dar totuşi, ce părere ai dacă ne-am face noi persoanele iubite fericite cu un astfel de cadou? Ce părere aveţi, aţi oferii un cadou de la Originalo?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

11 comments

 1. Marius

  Cand vine vorba de cadouri in general, alegerea e delicata, iti consuma nervi, timp si nu in ultimul rand, finante. Cand cunosti foarte bine persoana in cauza si gusturile sale, alegerea iti e mai usoara, in rest, prefer sa apelez la tipe din anurajul meu, pasiunea lor pentru cumparaturi, rabdarea si experienta mi-au fost de ajutor in general. Trebuie sa recunosc ca in alegerea cadourilor sunteti mai pricepute ca noi, masculii.

  1. User Aniela Deby Post author

   Ei lasa, si voi ne puteti face fericite cu un pachet de la Originalo, garantat. Mai ales pachetul Nature, ne-am simti bine ambii parteneri:)) Dar asa sunteti voi masculii, neseriosi cand trebuie sa faceti cadouri. E bine macar ca inceput nu faceti ca batranii mei, tati ii cumpara la mami oale si tigai:)) in loc de excursii sau nopti romantice la hotel 😀

   1. Marius

    Pai unii barbati simt nevoia sa-i reaminteasca femeii ca locul ei e in bucatarie, langa oala si tigaie. Eu unul as prefera sa ofer varianta unei nopti romantice la hotel, e cu castig(placere) de ambele parti 😀

    1. User Aniela Deby Post author

     Tatal meu nu vroia sa ii reaminteasca asta mamei, doar ca stia ca ii plac unele oale speciale ce sunt destul de scumpe:)) fiind de inox. Dar, a trecut mami peste. I-a dat cadou…in alta parte=))

 2. Aura Rusu

  Mi se pare foarte interesant!
  Insa eu am un principiu al meu in legatura cu a face cadouri. Intotdeana vreau si imi place sa cred ca GESTUL in sine este mult mai important decat cadoul! Initiativa ca pur si simplu doresc sa iti fac acel cadou, reprezinta totul, reprezinta mai mult decat un cadou! 🙂

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.