Află și tu cum am găsit cele mai bune difuzoare și esențe de aromaterapie

Comment

Personale Recomandări

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi într-o locație și să îți dai seama că simți un miros super relaxant pe care ți-l dorești și în casa ta? Mie mi s-a întâmplat. Și nu doar odată. Mi s-a întâmplat chiar să merg în toaletele de la mall și să fiu enervată că nu găsesc sursa odorizantelor, să văd și eu ce folosesc ei. Asta până înainte de Crăciun. Căci din disperare de a avea un miros cât mai fresh și cât mai natural în casă, am cerut păreri în lung și-n lat, iar când am votat, am ales Columbia Fresh.

cele mai bune parfumuri pentru casa

Istoria odorizantelor din viața mea și cum am descoperit Columbia Fresh

Când vine vorba de parfumuri și aromaterapie, deja sunt sigură deja că știți că sunt maniacă. Iubesc parfumurile în orice formă a lor, atâta timp cât persistă. La fel și cu odorizantele, de-a lungul anilor am testat o mulțime, câte și mai câte, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar niciodată nu și-au meritat osteneala, pentru că deși am un apartament de 65 de m2, nu reușeam niciodată decât să stau cu sprayul în mână atunci când venea cineva, ca să nu simtă că deh ” am câine”. Deși câinele meu nu pute, asta e just…. Dar să miroasă a crizanteme, a floricele, așa cum miroase în malluri, în centrele de înfrumusețare, etc. Convinsă că voi încerca pentru ultima oară, am descoperit la o prietenă un miros nou și plăcut. Nu obișnuiesc să mă bag în treburile altora, însă vorbind despre odorizante de casă, părerile online și ale prietenilor mei, mi-au recomandat Columbia Fresh.

pareri columbia fresh

Despre Columbia Fresh și 3 motive să îi alegi dacă vrei ca și casa ta să miroasă bestial

Columbia Fresh se diferențiază față de alte branduri prin faptul că oferă clienților exact ceea ce promite. Mirosuri care te fac greu să le treci cu vederea, mirosuri și un aer fresh de care devii dependent în scurt timp și care simți că te relaxează ajutând să îți continui viața cotidiană cu drag. Pentru mine sunt în acest moment cele mai bune odorizante de apartament, casă și birou pentru că le folosesc în fiecare dintre aceste locații. La birou mi-am luat aroma de marketing, la casă am portocole și scoarțișoară, iar acasă folosesc Bubble Gum. M-am îndrăgostit efectiv de ele!

”Columbia Fresh este un brand premium cu sisteme exclusive de parfumare a spațiilor comerciale, a birourilor și a altor spații de lucru. Dispunem de un sistem ce include un dispozitiv electric cu o capacitate de parfumare omogenă de până la 150 metri pătrați cu un singur difuzor și o gamă variată de arome diferite pe bază de uleiuri naturale fără alcool. Rezervele sunt de 100 ml și au o durată de 30 zile, funcționând 24 de ore pe zi.” Cu siguranță așa și este

Columbia Fresh chiar sunt cele mai bune odorizante de cameră, casă și birou testate de mine!

Testându-l o lună de zile mi-am dat seama că n-aș mai putea să mă prefac că nu există. Le vreau continuu și continuu, o secundă nu-mi pare rău de alegerea făcută. O esență de odorizant se consumă într-o lună. Astfel că pentru casa, spațiul sau apartamentul în care locuiești poate fi cea mai bună investiție ca să te bucuri de un ambient plăcut.

pareri parfumuri de casa

Îți doreai și tu ca la tine în casă să miroasă frumos? Ei bine, crede-mă că pe cuvânt că atunci când vine vorba de aromaterapie sunt expertă. Nu am întâlnit niciodată un produs mai bun, iar pentru asta mulțumesc Columbia Fresh că existați. Asta dacă citiți vreodată acest articol. :)) Tot ce pot să spun este că merită toate aprecierile posibile! Casa mea miroase bine și mă face să mă relaxez enorm de când le-am cunoscut produsele. Iar pentru mine asta înseamnă fericire….

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.