Ai nevoie de cadouri corporate? Alege şi tu ArtizanUrban.ro!

Comment

Business

Cu toţii ştim că în această perioadă ne este foarte greu să ne decidem asupra cadourilor pe care vrem să le oferim. Mai ales când vine vorba despre cadourile corporate, care întotdeauna trebuie alese cu grijă, să ne surprindem colegii, şefii sau angajaţii. Şi pentru că lucrurile frumoase vin întotdeauna atunci când e nevoie de ele, trebuie să îţi spun că săptămâna trecută i-am descoperit pe cei de la ArtizanUrban.ro – Ai zice că de ce m-ar interesa pe mine cadourile corporate? Ai dreptate, însă la fel ca şi tine, şi eu am colegi şi colaboratori.

cadouri corporate craciun

 

De ce am ales Artizanurban.ro şi cum i-am cunoscut?

Acum ceva timp mi-am comandat un set format dintr-un lănţişor şi o pereche de cercei, de pe LaCercei.ro. Un set care pe mine personal m-a fermecat. Nu e foarte, foarte elegant, este un set vintage ce poate fi purtat la ţinutele casual, însă aveau ceva aparte. Erau roşiiii! Exact culoarea pe care eu o ador, dar lănţişorul are chiar şi o bufniţă în pandativ. Şi nu ştiu cum să vă spun, dar dacă e roşu, dacă mai are şi bufniţă, atunci trebuie să fie al meu! Acest set face parte din categoria de bijuterii steampunk handmade, care încă o dată, atâta timp cât sunt lucrate de mână pentru mine sunt şi mai valoroase. Apoi, după o scurtă perioadă, văzând că LaCercei.ro tocmai au început un nou proiect, am dat un click şi am ajuns pe ArtizanUrban.ro…. exact la timp pentru perioada cadourilor de Crăciun.

cadouri corporate

Ai nevoie de cadouri corporate mai diferite, aşa-i? Adoptă şi tu această idee faină!

Cand am ales Artizanurban.ro am făcut-o pentru faptul că sunt pe piaţă cu o idee diferită faţă de ce există deja. Începând de la logo-uri Bmw, logo-uri Apple, seturi de bijuterii, ace de cravată şi până la butoni, pe site-ul lor e imposibil să nu găseşti o idee care să încânte omul care va primi cadoul. Pentru că sunt unice! Sunt cadouri corporate care pot arăta angajaţilor, colaboratorilor, colegilor sau partenerilor că relaţia voastră este cu adevărat foarte importantă. Şi contează! Ai ocazia să aduci în compania, agenţia, biroul tău – cele mai faine cadouri corporate realizate handmade. Nu-i aşa că asta îţi doreşti de fapt şi tu?

Ai o idee de cadou fixă? Să ştii că celor de la ArtizanUrban le plac provocările!

Cadourile business deşi sunt atât de greu de ales, acum ai posibilitatea să îţi alegi să ţi se facă ce îţi doreşti. Deşi ai deja la îndemână un portofoliu, poţi încerca chiar şi cea mai năstruşnică idee. Pentru că ei tratează cu seriozitate fiecare cerere şi orice element cerut prinde contur atunci când piesele artistice sunt aşezate aşa cum o fac cei de la ArtizanUrban.ro

cadouri corporate

Sunt şi voi rămâne foarte fascinată de portofoliul pe care îl au aceştia şi recomand cu drag aceste cadouri care te pot scoate din impas fără să-ţi dai seama. Sunt cadouri business originale şi demne de ţinut minte de către partenerii, colegii sau clienţii tăi!

Încă mai stai pe gânduri?! Intră pe ArtizanUrban.ro sau pe LaCercei.ro şi bucură-te acum de cele mai cool idei de cadouri din câte ai fi ştiut vreodată că există! 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.