Ai nevoie de optimizare SEO

20 Replies

Norocele

Când vine vorba despre optimizare SEO, mulţi dintre noi suntem pe dinafara subiectului. Ce îmi e clar, este faptul că nici eu nu ştiam la început cum trebuie să îmi optimizez site-ul-blogul şi care sunt punctele necesare, cele care trebuie punctate.

Înafara faptului că m-am documentat cât de cât, aş putea să spun că SEO este unul dintre cele mai importante lucruri dacă vrei să ai optimizare corectă. Îmi place să cred că toţi învăţăm repede şi cu timpul poate chiar putem deveni experţi. Doar ştiţi cu toţii vorba aceea ” Orice se poate întâmpla” .

Singurul motiv pentru care scriu acest articol e că toţi vrem să fim optimizati pe prima pagină dar nu toţi reuşim să facem asta, mai mult .. nu mulţi înţelegem cum se face optimizarea corectă. În tot acest timp cât ne frământăm să învăţăm, oare nu ne-ar fi mai uşor să ne ajute cineva cu optimizarea?

Adică atunci când vrei să ai un Page Rank drăgut, cu siguranţă vrei să ai mereu pe cineva care să te ajute, nu doar o singură dată ci de mai multe ori. Poate că prietenii care se pricep nu sunt mereu disponibili pentru a te ajuta aşa că părerea mea este următoarea.

Mai bine mă asculţi şi dai click  aici unde vei ajunge pe site-ul unei companii serioase care oferă servicii de calitate. Vei avea cele mai bune servicii de promovare web, adică ei o să aibă grijă de asta . Pentru că ei sunt inteligenţi, au experienţă intern cât şi internaţional şi inclusiv abilităţile necesare ca tot ceea ce faci, afacerea ta, să meargă ca pe roate fără ca tu să îţi mai baţi capul că nu vei fi pe prima pagina din Google, Bing sau Yahoo.

De ce ai totuşi nevoie de serviciile acestei companii? Pentru că ştim cu toţii că optimizarea corectă aduce vizitatori, îţi creşte poziţia site-ului în motoarele de căutare şi îţi măreşte automat profitul realizat de investiţie prin urmare ai nevoie de această companie pentru că te ajută .

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

20 comments

  1. C.L.M.

    eu cand mi-am facut blogul habar n-aveam de seo :)) am aflat si eu dupa 1 an si ceva:-j acum astia-s disperati dupa pr :))

  2. Stefan

    “aş putea să spun că SEO este unul dintre cele mai importante lucruri dacă vrei să ai optimizare corectă” – Cei pentru care ai scris acest articol, se pare ca sunt foarte buni in domeniu, nu au fost macare in stare sa te re corecteze la aceasta exprimare anapoda. Tocmai ai facut un mare pleonasm.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.