Alaltăieri am fost mușcat de un câine

2 Replies

Personale Teddy Dog

Mă trezesc de dimineață și o aștept pe maică-mea, să se dea naibii jos din pat o dată, și să-și bea cafeaua,pentru că îmi doream din tot sufletul, să mă tolanesc puțin pe covorul răcoros din bucătărie. Dar să fie ea… dacă se mai dădea. Cum nu îmi este permis deloc să-mi pun piciorușele de porcușor prin patul dânsei, am așteptat frumușel cu ochii înfipți în coșuleț, să se trezească. Și ca să vezi, pe când ațipeam mai bine, se dădu și maică-mea jos din pat. Ne-am dus în bucătărie să ne relaxăm împreună, și pe urmă mi-a promis că o să-mi facă băiță, dar nu mi-a mai făcut.

caine muscat de ureche

Între timp, a venit și tati de la muncă. Bucuros cum sunt eu de obicei, am început să sar ca bezmeticul. Clar, voiam să ies cu el afară. Când ies cu el, știu că am libertate. Mami mă ține de multe ori doar în lesă, și nu-mi prea place. Dar decât să nu ies deloc, e destul de bine și așa. Așa că tati m-a scos la plimbare. Nu avea săracul să știe ce se va întâmpla. Tot timpul mă lasă liber, să mă plimb, să adulmec mirosuri și să fugăresc pisile, pentru că el știe că nu am unde să merg. Și nici nu aș lăsa pe altcineva să mă ia de lângă el. Dar nici nu pot să zic că mă lasă foarte departe, prin imprejurime și tot timpul se uită de mine, așa că riscurile sunt mici, dar uite că se întâmplă.

Pe când simțeam și eu că plimbarea îmi face bine, am decis să mă duc puțin pe lângă gard că venea un miros… un miros de câine. Și ce să vezi? Iese dihania malefică și mă mușcă de ureche. No asta da, tati panicat mă duce la pompa de apă și mă curăță. Apoi ajungem în casă unde mami face spume. Cum s-a putut întâmpla una ca asta, puiului ei? Ei mamă, se pare că se poate. Nici nu cred că l-am observat când m-a agățat cu dinții. Dar sunt bine. Mami mă unge cu Baneocin în fiecare seară și îmi va trece. Voi ce ați mai făcut?

Semnat: Teddy Porcul Francez.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.