Alege stilul Genarro Vagliere!

Comment

Personale

Dacă ești femeie, știi că cel mai mare coșmar al nostru a fost să ne mirăm mereu că nu avem nimic de îmbrăcat. Oricâte haine, sau mai bine zis, oricâți bani am avea ca să ne cumpărăm hainele dorite, tot nu ne-ar ajunge pentru fashionistele din noi. Ce știu eu cert este că nu mai trebuie să ne dorim buget mare ca să ne îmbrăcăm la modă. Și trebuie să alegem cu grijă și atenție locul de unde ne alegem hainele pe care le vom purta o bună perioadă de timp.

Spune-mi tu, îți place stilul chic? Îți place stilul nonconformist? Sau îți sună mai bine stilul simplist? La Genarro Vagliere găsești toate stilurile de haine care crezi că ți se potrivesc. Dând scroll, categorie după categorie, vei rămâne mirată și poate că te vei îndrăgosti pe loc de hainele ce cred că ți s-ar potrivi ca o mănușă.  Păi noi ne dorim să fim în pas cu moda, nu? Același lucru își dorește și conceptul magazinului în sine. Să fim voinice, frumoase și bine îmbrăcate. Credem în conceptul că omul face haina și nu invers, dar oare cui nu-i place să se simtă admirat?

Bluze dama, pulovere si cardigane și pantaloni dama

Ăsta este secretul ca tu să arăți bine. În primul rând, pentru că sezonul rece și-a făcut apariția, avem nevoie de pulovere si cardigane care să ne facă să ieșim din casă… și totuși să nu înghețăm de frig. Da! Și iarna putem fi în pas cu moda, totul ține de ideea liberă de a combina hainele în funcție de personalitatea noastră. Dacă a venit frigul nu înseamnă că nu mai ieșim din casă, nu înseamnă că nu mai suntem frumoase, și nicidecum nu înseamnă că nu vom fi la modă. Pentru că… nu trebuie decât să ne alegem câteva bluze dama, unul dintre aceste pulovere si cardigane la modă, un accesoriu, o pereche de jeansi, și suntem gata de ieșit afară din casă. Pe lângă asta, cu un buget de 500 de lei ne facem remarcate pentru întreg sezon!

Alege Genarro Vagliere și cu siguranță nu vei da greș

Când zici Genarro Vagliere, zici stil, rafinament, clasic, calitate și prețuri modeste. De lucrurile astea ne putem bucura atunci când ne decidem să ne reîmprospătăm garderoba, dar să fim și în pas cu moda anului 2019. Ce se poartă? Pe genarrovagliere.ro găsești de la bluza dama, geci si cardigane pantaloni dama. Alege Genarro Vagliere și pe lângă clasica sintagmă de a fi ” în pas cu moda”, noi îți spunem că acest brand s-a făcut remarcat prin calitatea hainelor pe care le oferă. Și spune-mi acum tu… cine nu își dorește calitate, haine la modă și prețuri modeste? Orice femeie!  Alege Genarrovagliere.ro și cei pe lângă care vei trece vor rămâne uimiți de outfit-ul pe care îl porți. Fii stilată, fii unică, fii tu însăți by Genarro!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.