Am o veste bună pentru voi: s-a lansat Digital Manifest.

Comment

Recomandări

Ce este Digital Manifest? O agenție de marketing digital. V-aș spune că în spatele agenției stă o echipă tânără, ambițioasă și dedicată dar îmi este teamă că ați mai auzit lucruri de genul acesta, de cel puțin 1000 de ori. Și de fapt contează doar să știți la ce vă poate ajuta, când și cum. Pentru că toți cei cu afaceri în online, într-o zi e posibil să aveți nevoie de ei, mai ales pentru cât de buni sunt pe strict profesional, dar și pentru câte servicii bune oferă.

digital manifest pareri

Cu ce te poate ajuta pe tine, Digital Manifest?

Îți oferă avantajul ca de imaginea ta sau a business-ului tău, în mediul online, să se ocupe o mână de oameni, care se hrănesc cu marketing digital pe pâine. Eu garantez pentru calitatea serviciilor oferite de ei.

Când să apelezi la Digital Manifest – agenție de marketing online?

Când vrei să te apropii mai mult de publicul tău țintă, când conștientizezi că modul în care comunici cu audiența poate face diferența între eșec și succes, când vrei mai mult pentru business-ul tău. Mai exact, apelează la această agenție de marketing online atunci când ai nevoie de strategii și campanii de marketing integrate, servicii de content writing, social media management, realizare website, influencer marketing, SEO și Google Ads.

Când să nu apelezi la Digital Manifest?

Cred că timpul este foarte valoros. Atât al tău, cât și al nostru – al oamenilor care activează în mediul online este foarte valoros. Așa că dacă ai convingeri asemănătoare cu cele ale CEO-ului de la o companie distribuitoare de sare, o colaborare cu orice agenție de marketing online nu poate avea șanse de izbândă. Despre ce CEO vorbesc? Despre cel din povestea de mai jos.

Să presupunem că ai o companie care distribuie sare. După ce aduci primul stoc de sare ai vrea să îl vinzi către alte firme, care mai departe să comercializeze produsul către consumatorul final. Dar ca să poți vinde, trebuie să ai cerere, corect? Ca să apară cererea, trebuie să te promovezi.

Și cum să te promovezi, dacă nu pe rețelele social media? Activezi o pagină pentru brandul tău, faci câteva poze de produs reprezentative, scrii și câteva cuvinte despre cât de bună și mirobolantă este sarea ta și apoi aștepți nerăbdător să primești like după like și comandă după comandă.

Urmează dezamăgirea: se pare că nimeni nu vrea sarea ta. Normal, îți pui o mulțime de întrebări. Doar ai ales cele mai frumoase poze făcute, dintre toate din telefon. Doamna Maria de la resurese umane ți-a scris textele pentru pagina de Facebook, a pus practic sarea ta pe un piedestal. Și uite așa pierzi timp prețios, până realizezi că trebuie să apelezi la unii care se ocupă cu treaba asta, cu promovarea. Ai auzit că se pricep. Cauți și găsești o agenție de marketing.

CEO: – Bună ziua! Vreau să mă ajutați șă îmi promovez sarea!

Agenție: – Bună ziua! Sigur că putem colabora. Ați luat o decizie foarte bună. Vom implementa o campanie de marketing online memorabilă, care va crește semnificativ ROI-ul companiei dumneavoastră.

Peste câteva zile:

Agenție: – Bună ziua! Știm conceptul în jurul căruia vom construi campania pentru dumneavoastră. Sub sloganul “Ca sarea în bucate…” arătăm că sarea este indispensabilă. Pornind de la această idee, vom evidenția rolul sării în marile industrii, de-a lungul timpului. Apoi facem legătura cu brandul dumneavoastră.

CEO: –Păi și când spunem că firma mea distribuie cea mai bună sare? Cea mai senzațională? Când transmitem că avem cele mai mici prețuri? Nu spunem deloc?

Agentie: – După cum bine știți, ați încercat deja să faceți asta și nu a generat niciun rezultat.

CEO: – Nici nu se pune problema să accept așa ceva!Trebuie să spunem! Sunt banii mei. Ori facem ca mine, ori aleg pe altcineva

Acestea fiind spuse, dacă ați realizat deja că modul în care se prezintă business-ul vostru, în mediul online, este extrem de important, nu ezitați să îi contactați pe cei de la Digital Manifest.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.