Am votat presedintele Romaniei 2014 si am reusit

1 Reply

Emisiuni tv

Mulți români am votat. Începând de la vedete, deputați și oameni din politică, toți ne-am dus la vot. Ne-am dus la vot că ne dorim o Românie frumoasă, ne dorim un președinte care să aibă grijă de noi și să ne fie alături atunci când avem nevoie. Am votat același candidat în ambele ture și sunt fericită. După cum toți știați, cel puțin mulți dintre cititorii mei ați știut pe cine voi vota și nu v-am zis niciodată pe cine să votați, voi totuși ați ajutat să avem un președinte demn de România, chiar dacă toți spun că s-a votat nemțește.

Probabil s-o fi votat nemțește, dar nemții aceia au înțelegere, trăiesc în curățenie și dreptate, în pace și bucurie, pe când noi, românii, nu aveam niciun viitor. O țară care i-a făcut pe mulți să plece pe dincolo din cauza neajunsurilor. Nu cred că se va schimba repede totul, nu cred că România dintr-o dată va deveni o țară curată, fără minciuni și fără ascunzișuri, dar cred că în timp toți cei care au contribuit la groapa României, vor cădea ei singuri în groapă.

Mă bucur că odată cu noul președinte al României nu va fi acordată amnistia pușcăriașilor, adică a pușcăriașilor care au greșit de au ajuns acolo, să ferească Dumnezeu să fiu în locul lor, dar unii chiar își merită soarta. Sunt acolo pentru că reprezintă un pericol pentru noi ci nu pentru că sunt oameni buni. Rezultatele de la ora 05:00, parțiale cel puțin, au arătat concret cine merită să fie președintele României.

Rezultatele BEC de la ora 05:00 arată așa: 45,18% Victor Ponta și 54,81%Klaus Iohannis! Felicitări!!! Oamenii care și-au dorit o Românie a lucrului bine făcut sunt fericiți împreună cu mine. Am vrut o schimbare pentru România și știu că o vom avea. La mulți ani tuturor. Sunt mândră de noul Președinte al României.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.