Ava, aprinde viata mea

Comment

Religioase

Mi se întâmplă rar să am o melodie care să-mi pună capac. Nu ascult muzică exagerat de mult, în majoritatea timpului. Dar atunci când sufletul ți-e prea încărcat nu ai de ales. Sau ba ai. Dar decât să asculți o manea la valoare, asculți o melodie ce simți că îți face bine. Pe mine melodia asta mă unge la suflet. Și cred că s-a ghicit. E o melodie religioasă, dar ce contează atâta timp cât pe mine mă face să mă simt bine?

Ava aprinde viata mea

E viața mea, cine mă citește și mă place, o face pentru că eu nu sunt falsă. Ce gândesc și simt, am scris întotdeauna aici. Și ce poate fi greșit în a vrea ca Dumnezeu să fie în viața mea? Dumnezeu nu are religie, nu e nici ortodox, nici penticostal, e Dumnezeu-Tatăl pe care îl simt în viața mea la fiecare radiere a soarelui. El e cel care a creat toate lucrurile bune și mai puțin bune din lumea asta. Dar le-a făcut cu un scop, ca noi să putem înțelege că avem dreptul de a alege ceea ce ne face fericiți.

Pe o parte, eu am ales să scriu despre ce ascult într-o zi frumoasă de duminică, fără să mă deranjeze că mulți dintre voi, poate veți fi deranjați. Dar nu pot fi plăcută de toată lumea. Asta e de știut. Și nici nu vă implor s-o faceți. Eu par simplă tare, dar sunt o complicată. Am momente când am ajuns să-i dau dreptate mamei mele, gura lumii nu o poate închide decât pământul. Și nu mă mai consum. Am ales ca ziua de azi să fie una mai specială. Iar dacă vă place melodia, am să mă bucur. E singura căreia cred că i-am dat replay de 20 de ori.

Să aveți o duminică frumoasă!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.