Bărbații ne consideră curve din cauză că îs frustrați

15 Replies

Totul despre femei

Femeile sunt curve și niciun bărbat nu cred că va recunoște că greșește atunci când afirmă acest lucru. Suntem curve pentru că suntem frumoase, pline de viată, idealiste și de multe ori dăm dovadă de mai multă bărbăție, în comparație cu ei. Dacă ne fardăm, îmbrăcăm ca la carte și vorbim civilizat, suntem numite curve undercover. Adică curve pe ascuns, și la suprafață părem doamne. Deși eu cred că în unele cazuri există și genul ăsta de curve, nu înseamnă că viețile noastre se năruie, din cauză că una bucată domnișoară, este sau a fost cândva o desfrânată.

Femeile sunt curve

Nu suntem curve dacă vă refuzăm avansurile

Dacă suntem femei de treabă și ne dorim o relație de durată, suntem numite paraşute. Dacă le acceptăm avansurile și intrăm la ei în pat, din nou, tot parașute ne numesc. Deși poate unele dintre noi suntem căsătorite, odată ce i-am refuzat devenim curve. Vrem nu vrem… Așa gândesc bărbații. 

Nu suntem curve pentru că vă dăm papucii

Hai fuguța repejor, plângeți pe umărul mămicilor voastre, pentru că am decis noi că sunteți dobitoci, și nu vă mai vrem în viețile noastre. Foarte bine faceți, faceți-ne curve pentru că am avut tupeul să vă scoatem din viața noastră. Nu de alta, dar așa ne-am dat și noi seama lângă cine aveam să trăim. Mrrrr, că ne apucă greața. Așa și este. Suntem numite curve pentru că v-am dat game over, însă dacă ne-ați fi dat voi, am fi fost femei de casă. Este?

Nu suntem curve dacă ne îmbrăcăm sumar

Suntem în anul 2016, în care oricine vrea, se poate îmbracă după bunul plac. Dacă vrem să purtăm rochițe cu vedere la fund și pantaloni scurți strânși și ficşi pe buci. De ce suntem curve? Aaaa, suntem curve pentru că ne putem îmbraca cum dorim, și putem desigur, să atragem privirile voastre. Recunoașteți vă rog, dacă nu improvizăm un artificiu, nu o să aveți despre ce bârfi cu prietenii voștri. Oricum, pentru că avem un corp îngrijit și ne putem îmbracă cum vrem, că doar e democrație, nu înseamnă că pasărea ne stă în palmă și cine vrea să ne-o pună de mămăligă…. noi sărim pe ei.

Nu suntem curve dacă am avut mai multe relații

Dacă am avut 6-7 relații eșuate, înseamnă oare că suntem curve? De unde știți voi că ăia s-au culcat cu noi, deși nu ne-ați văzut decât odată împreună? Dacă vrem să ne găsim un bărbat care să ne protejeze, să ne respecte și să ne ofere afecțiune, uneori trebuie să îi schimbăm ca și pe chiloți. Dar asta nu ne face curve, ci niște căutătoare de comori sufletești, nu materiale, stați liniștiți.

barbati frustrati

Mamele voastre sunt tot curve?

Auziți, dar oare mamele voastre ce sunt? Dacă noi suntem numite curve pentru fiecare gest făcut, mamele voastre nu sunt și ele femei? Sau ba nu, ele au o singură problemă. Și știți care este? Au făcut niște rahați frustrați ca voi.

Lăsați-ne să fim noi curve

Deși sunt femeie, nu-mi place să iau apărarea femeilor. Însă pe zi ce trece observ femei adevărate, pe care societatea le numește curve pentru că au tot ce își doresc. Iar societatea aia e formată în mare parte din bărbați. Dar dragii mei frustrați, m-am gândit că o să veniți să vă scoateți că doar nu toți bărbații sunteți la fel, dar oare noi suntem? Suntem noi toate femeile la fel? Nu, frustraților! Și atunci ce facem? Vă băgăm și noi pe toți în aceeași oală.

Că deh’, parcă tot mai bine e să fim mari curve, decât să fim niște idioți frustrați. Cu drag, ale voastre curve independente!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

15 comments

 1. Teodora

  Asa nu imi plac mie generalizarile de niciun fel. Cand aud “voi, femeile” sau “voi, barbatii” incetez sa ascult pentru ca imi pierd timpul aiurea. Fie ca e de bine, fie ca e de rau, mi se pare ca denota o gandire limitata, care insista aiurea sa extrapoleze.

  1. User Aniela Deby Post author

   Să știi că ai dreptate. Ideea articolului e generalizarea în fond principal, însă dacă eu am stat prost cu generalizatul, am zis că ar fi cazul să încep. Nu știu dacă e plăcut pentru tine sau pentru altele, să fie băgate în aceeași oală cu părerea cuiva. Articolul în sine e gândit la dublu, și îmi asum ceea ce scriu, dar nu mai accept să fiu numită curvă, de unul ce a fost refuzat de către prietena mea. Că doar femeile nu sunt toate la fel, și n-am nicio vină că există curve. Iar bărbații nu sunt toți frustrați, pentru că nu toți pun etichete. Și da, să fie oare vina societății?

 2. Aniela Deby

  Ce trist ești. Cât ți-o luat să citești articolul? Nu de alta, dar care este plusul de valoare pe care l-ai adus articolului? Nu vrei să te apuci și tu de scris? Observ că ai coarne, dar vezi că tot frustrat te numești. 😉

 3. Adrian Lazar

  DEX: Provincie (din latină provincia) este o noțiune provenită din terminologia administrativă romană, care se referă la un teritoriu situat în afara capitalei, cu anumite trăsături specifice.
  Deci draga mea, locuiesti in provincie 🙂

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.