Bucureştencele să fie mândre că au atâtea saloane de înfrumuseţare!

12 Replies

Norocele

De fiecară dată când am ajuns în București, mi-au arătat bucureștencele că ele sunt domnișoare prezentabile. Am observat relativ, o medie de 40% mai multe femei aranjate ca și în zona mea. Ceea ce m-a făcut să mă gândesc că poate bucureștencele astea sunt ceva mai aparte. Deși nu sunt. Au norocul că în București există zeci de saloane de  înfrumusețare. Și probabil că aici e avantajul lor. E drept, în zona mea există câteva, dar nu sunt chiar ceea ce îți dorești să primești atunci când te pui pe scaun. Oricum, nu se compară! Iar povestea ce urmează să o spun, atestă că sunt în avantaj faţă de alţii atunci când vine vorba de tendinţe, portaluri, modă şi servicii diverse.

saloane infrumusetare bucuresti

Luna trecută, căutam ca o disperată să găsesc un salon de înfrumusețare în București, desigur, care să aibă și un loc liber. Așa că, teoria mea despre cât de aranjate sunt bucureștencele, rămâne fondată și valabilă. Sunt frumoase, bine îmbrăcate și nu știu cât de deștepte, că asta nu se vede. Dar îmi place să le văd atât de cochete. În viață cât trăiești înveți. Ce să mai spun că într-un final, deși nu mă gândisem să încerc și pe google, am zis eu că ar fi mai util să caut un portal. Și de acolo, poate găsesc câteva firme care să-mi facă părul, unghiile, pedichiura și sprâncele de profesoară din anii 1990.

Cum am găsit ceea ce îmi doream?

Și am aterizat pe portal Bucuresti365.ro, de aici lucrurile au luat o întorsătură grozavă. La prima vedere nu am acordat atâta atenție. Credeam că e pur și simplu doar un portal cu firme. Însă după ce mi-am pus ochelarii, am văzut clar că au o categorie de frumusețe și cosmetică. Rolul acestui portal, pentru cine nu știe, este de a colecta informații într-un singur loc, ca să-mi fie mai uşor atunci când vreau să caut ceva. Aşadar, şi ardelencele pot avea acces la saloane de infrumusetare bucuresti. În lista de saloane am găsit ceea ce căutam. Aşa am ajuns de fapt să am cea mai mişto coafură de la conferinţa la care am participat. Şi mă simt mândră de asta!

portal bucuresti365.ro

Bucuresti365.ro nu găzduieşte doar saloane de infrumuseţare, asta e just. Am găsit în acest portal zeci de informaţii şi firme, pe care atunci când o să am nevoie de un alt serviciu, o să ştiu unde trebuie să merg. Ce a fost drăguţ, chiar dacă multe saloane de pe portal nu erau disponibile, din câte au fost am găsit în timp scurt unul care m-a putut lua. Ce-i drept, mi-ar fi fost greu să merg la eveniment nearanjată, dar uite că am avut noroc.

În concluzie: Bucureştencele să fie mândre că au atâtea saloane, un portal prin care pot avea acces la saloanele şi alte servicii din zona lor, pentru că în zona mea nu există aşa ceva. Şi dacă merg ardelencele prin zona aia… cu siguranţă pot fi şi ele primite în saloane, cu aceeaşi căldură pe care am simţit-o eu.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

12 comments

 1. Adrian Lazar

  De aceste servicii beneficiaza bucurestencele si cele ce au devenit bucurestence 🙂 Nu trebuie sa fie mandre de asta, este doar unul din multele avantaje de a locui in capitala.
  PS: e util portalul tau 🙂 merci :*

  1. User Aniela Deby Post author

   Eu nu vreau sa devin bucuresteanca, dar zau ca imi place mult in capitala. Poate si pentru ca e plin de magazine, servicii, locuri faine, si nu apuci sa te plictisesti. Dar are si minusuri pe alocuri, asta e problema. Cu placere si mult drag. :*

        1. User Aniela Deby Post author

         Că bine ai zis. Unde te simți bine, acolo îți place. Așa e și la mine. 🙂 Dar eu merg mult și pe liniștea aia sufletească, nu-mi place agitația.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.