Category Archives: Norocele

Află cum am găsit firma de transport pentru a pleca în Germania!

Norocele

Atunci când m-am decis că vreau să plec înstrăinătate, nu a fost ceva ce am planificat cu mult timp în urmă. Astfel că m-a interesat să găsesc un transport care să mă ducă la destinație la cele mai bune costuri posibile. Știm cu toții că atunci când o veste te ia pe nepregătite și trebuie să pleci cât mai repede din țară, faci tot posibilul și cauți soluții. Problema mea era că voiam direct la adresă. Și știți de fapt cu toții cum este. Mai ales că nu cunoști adresa și mai ales că dacă nu îți convine locul unde ajungi, poți să faci retur direct în același moment.

pareri royal tour Continue reading

Published by:

Suplimente naturale și alte ajutoare pentru sistemul imunitar

Norocele

Un sistem imunitar puternic poate îndepărta destul de eficace și rapid orice microbi aducători de boală, însă un sistem imunitar slăbit poate să facă exact contrarul: să invite microbii și virușii pentru a pune stăpânire pe organismul nostru. Dar uite că există anumite suplimente nutritive și alte ajutoare simple care pot împiedica slăbirea sistemului imunitar.

sanatate Continue reading

Published by:

De unde îmi voi achiziționa rucsacuri si genti voiaj pentru călătoriile mele

Norocele

Rucsacuri și genti voiaj! Acestea sunt lucrurile de nelipsit într-o vară. Eu nu aș putea să plec în călătorie fără să am la îndemână un rucsac sau o geantă de voiaj. Și asta poate și pentru că m-am obișnuit să car după mine toate lucrurile. Chiar dacă pe unele nici măcar nu le folosesc. Dar să fie! Asta e de fapt cel mai important. Întâmplarea de anul trecut m-a făcut ca anul ăsta să-mi caut și să-mi cumpăr 1 rucsac dintr-o categorie mai mare de rucsacuri, că deh, trebuie să am de unde alege. Sau genti voiaj, o geantă dintr-o categorie la fel de mare, că eu sunt veșnic o nehotărâtă. Însă am găsit și site-ul care să îmi fie un partener de încredere de drum. Așa că, #dedrum.ro is here!

rucsacuri Continue reading

Published by:

Vacante in Dubai și cum să aveți parte de experiențe tari

Norocele

Vacante in Dubai ar alege oricine dacă i s-ar da o listă pe care ar putea bifa. Cel puţin eu aşa aş proceda. Nu ştiu dacă se mai poartă şi în 2016 să mergeți în Grecia, Spania, Italia, pentru că preţurile privind unele vacante in Dubai, vă lasă perplecși! Este frumos să mergeți ca turiști în Egipt și Dubai. Cine nu îşi doreşte oare vacante Emiratele Arabe Unite şi locuri de admirat cu iubita, iubitul sau prietenii? Oricine! Nimeni nu ar spune nu. Norocul meu este că deşi dacă anii trec şi eu mă schimb de la an ce trece, încep să îmi pun amprenta pe lucruri pe care nu credeam vreodată că am să le spun! Vreau în vacanţă. Mi-e clar. Nu mai vreau să copilăresc, ci vreau să explorez locuri noi și frumoase.

vacante egipt Continue reading

Published by:

Bucureştencele să fie mândre că au atâtea saloane de înfrumuseţare!

Norocele

De fiecară dată când am ajuns în București, mi-au arătat bucureștencele că ele sunt domnișoare prezentabile. Am observat relativ, o medie de 40% mai multe femei aranjate ca și în zona mea. Ceea ce m-a făcut să mă gândesc că poate bucureștencele astea sunt ceva mai aparte. Deși nu sunt. Au norocul că în București există zeci de saloane de  înfrumusețare. Și probabil că aici e avantajul lor. E drept, în zona mea există câteva, dar nu sunt chiar ceea ce îți dorești să primești atunci când te pui pe scaun. Oricum, nu se compară! Iar povestea ce urmează să o spun, atestă că sunt în avantaj faţă de alţii atunci când vine vorba de tendinţe, portaluri, modă şi servicii diverse.

saloane infrumusetare bucuresti Continue reading

Published by:

Jocurile virtuale nu sunt aceleași lucruri cu jocurile de vieti

Norocele

Este un risc pe care mulți oameni nu și-l asumă. E adevărat. E un dezastru să compari jocurile virtuale cu jocurile personale în care stă practic la mijloc o viață, un om, o inimă, un suflet și niște cuvinte pe care ți le poartă… acolo, atât dacă vrea cât și dacă nu vrea. Sunt nenumărate șansele în viață când refuzi să stai de vorbă cu un prieten, un coleg, un soț, sau o soție din cauza laptopului. Nu am să zic niciodată că e greșit dacă totuși ai nevoie de câteva momente pentru a te relaxa. Însă nu toată ziua și nu în fața laptopului. E foarte simplu de vorbit.. cred.

maimute

Dar știu că sunt bărbați care abia așteaptă să scape de femei și să se joace niște jocuri cu fotbal pe calculator. Nu va zice nimeni că e greșit asta, dar nu întotdeauna. Există momente complet gratuite când o femeie are nevoie de o îmbrățișare, are nevoie de un zâmbet, de un lucru pe care trebuie să îl faci atât ca soț, ca prieten, ca iubit, ca orice… doar să o faci și parcă mult mai frumoasă este viața în doi dacă vă jucați împreună. Nu contează că sunt jocuri cu fotbal, ideea e că jocurile virtuale nu sunt aceleași lucruri cu jocurile de vieți. Așa că parcă pentru o scurtă perioadă de timp ar fi să vă jucați niște jocuri virtuale, eu aș zice că merită! Decât să vă jucați unul în viața altuia jocuri fără sens… mai bine să vă jucați jocuri virtuale și anume jocuri cu fotbal.

Veți zice că poate greșesc pe undeva. Dar de curând am văzut o emisiune și anume Insula Iubirii, care m-a făcut puțin să mă gândesc la ceva. Zicea un cuplu că lor le place joaca în viața altuia și că nu știu de fapt unde vor ajunge, dar să fiu eu sinceră… Mai degrabă m-aș juca un joc cu fotbal, barbie, un joc virtual, decât să stau și să mă joc cu viața cuiva.

P.S.: Păi oare e bine?

Published by:

Ce mă mulţumeşte pe mine la un hotel bun?

Norocele

De un an de zile cred nu v-am mai povestit nimic despre iubitul oraş Iaşi, un oraş care pe lângă frumuseţile pe care le deţine, se poate lăuda şi cu ale sale hoteluri felurite. Sunt multe, dar niciunul ca el, nu mi-a luat privirea. Şi m-a lăsat cu un gust dulceag, de mi-a priit călătoria. Mi-a plăcut curăţenia, mi-a plăcut aerul, mi-au plăcut paturile şi personalul, dar însă mulţumită am fost de preţul fără de cusur, ce mi-a arătat că poate fi, mai mic ca şi-n Sibiu.

hoteeel Continue reading

Published by:

Un ajutor de nadejde in casa

Norocele

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă doriţi să aveţi pe cineva care să facă lucrurile în locul dvs? Mie mi s-a întâmplat să am momente când nu aveam chef să mişc nici măcar cana de apă. Aşa că, până acum câţiva ani nu ştiam că menajerele nu există doar în filme. Am avut o singură prietenă care avea aşa ceva acasă. Şi tot timpul am considerat-o norocoasă. Asta până când am început deja să îmi doresc şi eu. Nu îmi doream o menajeră constant. Ci doar să am pe cineva care să mă ajute măcar de sărbători la curăţenie.

servicii-curatat-geamuri-iasi Continue reading

Published by:

Despre firme luminoase şi cât de mult contează ele într-un business

Norocele

Cine nu ştie oare cât de greu este să faci faţă la o afacere proaspăt deschisă? De multe ori, câteva luni ieşi tot pe lipsă, până acoperi cheltuielile din stoc, până te obişnuieşti cu ce trebuie plătit la stat. Pe lângă asta, sunt multe lucruri într-o afacere care se pot face doar treptat. Nu poţi să vinzi pere şi tu să îţi creezi bannerul pe maşină cu multe mere pe lângă. În general, consider că business-urile ajung să vândă din cauză că ştiu unde să apeleze. Că ştiu unde să meargă atunci când simt că trebuie să facă ceva şi mai ales atunci când se simt strâmtoraţi.

caseta-backlit Continue reading

Published by: