Vrei să ştii totul despre România? Urmăreşte canalul de Youtube ” Romania Explicata”- altfel

12 Replies

Business

Mi-a plăcut de când mă ştiu să aflu lucruri noi. Şi am considerat întotdeauna că merită să ascult, să vizionez sau să citesc ceva din care pot învăţa apoi. Nu zic că n-am ascultat şi lucruri care nu m-au ajutat cu nimic, respectiv vlogurile unora care nu aveau nici măcar o noimă de inteligenţă când filmau, însă când creşti şi te maturizezi, nu îţi rămâne decât să aştepţi să vină cineva cu un content de calitate. Aşa că …. Astăzi vreau să îţi vorbesc despre canalul de Youtube ” Romania Explicata”-Altfel. Un proiect ambiţios şi care explică tuturor românilor, România noastră – altfel.

romania explicata

Cum am descoperit canalul de youtube Romania Explicata?

Ţin minte chiar şi acum. În Decembrie mă contraziceam mereu cu o prietenă despre însemnătatea pe care o are 1 decembrie pentru Români. Astfel că am căutat pe youtube şi am dat după câteva căutări, de canalul ăsta care ne-a ajutat să înţelegem împreună că pe lângă povestea pe care noi o ştim, mai sunt şi alte detalii care merită ascultate. De atunci a devenit canalul meu preferat.

Motivele pentru care îmi place atât de mult canalul de youtube Romania Explicata

Pot să zic că de când am descoperit acest canal de youtube,  am învăţat unele lucruri frumoase şi chiar le consider grozave. Printre ele se numără: Monarhia în România, istoria votului la români, istoria maşinii Dacia, despre mucenici, despre micii româneşti, despre istoria fotbalului, despre mărţişor şi încă alte câteva subiecte. Mă simt mai bine să ştiu că dacă tot vreau să vizionez ceva în timpul liber, să-mi fie util! Şi episoadele astea îs aşa de fain povestite şi explicate, că m-am abonat de îndată! Sigur că şi ei îs oameni şi nu pot cumula toate informaţiile în ce priveşte un subiect, însă ce e important apuci să ţii minte pentru că echipa asta are un umor deosebit.

Care este clipul meu preferat?!

Mi-a plăcut deosebit de mult, episodul Dragobete VS Valentin. Scenariul, umorul şi cum explică Cosmin face totul! Astfel că după ce am ascultat istoria într-un fel mult mai diferit faţă de ce zic reporterii la tv şi jurnalişti în online, am înţeles cum am ajuns peste noapte să îl venerăm pe acest Valentine. Aşa am aflat că de Valentine e ok să leneveşti, dar de Dragobete care e pe 24 trebuie să ne trezim de dimineaţă, să ne punem hainele de duminică… afli restul dacă dai play! ( hihi)

Vrei să afli mai multe despre Romania? Abonează-te la canalul de youtube Romania Explicata!

Acum poţi şi tu să afli mai multe despre România, abonându-te la canalul lui Cosmin şi al echipei sale – Romania Explicata. Săptămânal vei avea episoade noi, pline de informaţii, pline de umor, total diferite faţă de ceea ce vezi la tv şi în presă. Recomandarea mea este că merită să-i vizionezi, pentru că pe lângă plusul de informaţii pe care ţi-l oferă pe un subiect, ai parte şi de un umor trăznet şi fain!

Eu urmăresc Romania Explicata şi mă bucur că echipa asta chiar aduce un conţinut vechi de informaţii sub o formă inedită şi plină de viaţă care te va face să urmăreşti fiecare episod de pe canalul lor de youtube, exact aşa cum fac eu. Află mai multe despre ei, pe website-ul lor, Romania-Explicata.ro. Sau te poţi abona direct, dând un click aici!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

12 comments

  1. Bianca Ionel

    Geniali cei de la Romania Explicata! Nu stiam de ei, dar imi place foarte mult abordarea lor. Si umor si cultura.

  2. NARAMZOIU ROMICA

    …In 1990 se striga { la Golaniadă} pe bună dreptate :,,cu televizorul a-ți mințit poporul… defect continuat cu bună știință în continuare pentru a tine oamenii ( avizi după cultură ) ,in întuneric și la propriu și la figurat…. practică aplicată 45 de ani de regimul comunist {,, FERMA ANIMALELOR}…AZi având posibilitatea prin acest canal să ne completăm cunoștințelor despre nvaliarea noastră că nație in spațiu european și mondial pentru a ne castiga locul fruntaș în clasamentul națiilor și nu cel ocupat azi.Cu DUMNEZEU înainte.

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.