Cand ai nevoie de inmatriculari auto, apeleaza la Viva!

Comment

Personale

Mai tineti minte cozile acelea interminabile de la inmatriculari auto Bucuresti care ne erau prezentate in fiecare zi la televizor in urma cu un an? Probabil ca da, mai ales ca atunci a fost si un scandal imens in care o personalitate politica a sarit peste intreaga coada formata din cateva sute de persoane! Ei bine, stim ce chin poate insemna sa stai la coada o zi intreaga si nici macar sa nu fii sigur ca vei reusi sa iti rezolvi problema! Nu numai ca ar fi o zi de concediu pierduta, dar ar presupune si foarte multi nervi si stres!

Viva Auto este o firma specializata in intermedieri de inmatriculari Pipera auto, aceasta adresandu-se atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. De asemenea, serviciile lor pot fi de folos si dealerilor auto. Scopul celor de la Viva Auto este acela de a eficientiza toate procedurile de care ai putea avea tu nevoie. Pentru client, aceste servicii ar reprezenta un mare avantaj, fiind nevoie doar de foarte putin timp si de un minim de efort. Fara zile libere cerute de la serviciu, fara cozi, fara stres! De asemenea, din experienta noastra, va putem spune ca cei de la Viva Auto sunt foarte profesionalisti si seriosi.

Viva Auto ofera servicii de inmatriculari auto Ilfov

Serviciile celor de la Viva Auto nu sunt valabile decat pentru proprietarii auto din Bucuresti, ci si din judetul Ilfov. Acestia ofera niste servicii legale, care vin in intampinarea voastra pentru a va scuti de tot ceea ce inseamna birocratia din tara noastra. Serviciile lor au niste preturi bine definite, pe care le puteti afla extrem de simplu atunci cand ii veti contacta. Nu exista niciun fel de taxe ascunse, asa ca vei sti mereu care este costul total pentru care ti se va face inmatricularea.

Daca esti in cautarea unui serviciu care sa faciliteze tot ceea ce inseamna inscrieri masini, Viva Auto este cea mai buna optiune la care poti apela. Mai intai, specialistii lor vor prelua actele de la tine, dupa care va mai fi nevoie de o imputernicire pentru a fi totul in regula. Tot prin intermediul lor poti intocmi si asigurarea auto obligatorie, costul acesteia nefiind inclus in costul inmatricularii. Dupa ce vei face plata, cei de la Viva Auto vor plati toate taxele in numele tau si vor preda actele catre serviciul de inmatriculari. La termen, acestia vor prelua numerele definitive de inmatriculari auto Bucuresti, dupa care ti le vor inmana tie impreuna cu toate actele necesare.

Tot prin intermediul celor de la Viva Auto poti rezolva rapid si usor tot ceea ce tine de radierea automobilelor sau de inscrierea lor la ANAF. Nu in ultimul rand, acestia se pot ocupa de RAR, de asigurari auto sau de numere provizorii in cazul in care ai nevoie!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.