Când cauți cataloage de oferte, pe ce platformă online intri?

Comment

Recomandări

Îți dorești adesea ca ziua să aibă mai multe ore? Managementul timpului este modul în care ne hotărâm să ne folosim timpul pentru a maximiza productivitatea în atingerea unor obiective pe termen lung. Ușor de spus, mult mai greu de făcut… Cu toții vrem să profităm din plin de cele 24 de ore pe care le primim în fiecare zi, dar mai ales să limităm timpul pe care îl petrecem în trafic sau la cumpărături.

 

Promotons oferte

Și, dacă tot am vorbit de timpul pe care ni-l petrecem la cumpărături, astăzi vă voi vorbi un pic despre ultima apariție pe piața românească a unei platforme care prezintă într-un mod util, interactiv și plăcut cataloage de reduceri ale comercianților prezenți pe piața din România.

Chiar – atunci când cauți cataloage de oferte, pe ce platformă online intri? Ce fel de promoții și reduceri cauți?

Pentru că timpul nostru a devenit extrem de limitat, Promotons, cea mai nouă platformă online care prezintă într-un format ușor de utilizat cataloage de oferte, reduceri și promoții, este o sursă de informații accesibilă și mereu actualizată despre promoțiile și ofertele celor mai populare și diverse reţele comerciale. Pe pagina ro.promotons.com se publică în timp real cele mai noi cataloage de oferte, reduceri și promoții ale magazinelor din întreaga țară.
De asemenea, pe Promotons se vor găsi în curând și cupoane promoționale care pot fi salvate și utilizate la achiziționarea produselor atât online, cât și în magazinele fizice.
Pentru a facilita utilizarea site-ului, toate cataloagele de oferte, reduceri și promoții au fost împărțite în mai multe categorii. Sunteți curioși în legătură cu cele mai noi oferte și promoții din supermarketuri?
Cea mai populară categorie printre utilizatori o constituie, cum se putea altfel, produsele alimentare; în plus, aproape în fiecare zi apar noi cataloage promoționale, întrucât site-ul este actualizat în mod regulat.

Cât de simplu!

Am dorit astăzi să văd ofertele pe care magazinul Penny le-a pregătit pentru clienți: nimic mai simplu! Am accesat catalogul de oferte Penny Market de pe pagina Promotons. Mi s-au afișat imediat toate cataloagele valabile ale acestui retailer, care ne îmbie cu o serie largă de produse românești tradițonale, dar am putut găsi și cel mai apropiat magazin Penny precum și toate produsele din catalogul Penny Market pe care l-am putut răsfoi în format online.

Sub deviza Penny Market – Știe ce ne place, succesul magazinului se bazează pe prețurile mici în comparație cu cele ale altor magazine concurente, dar și pe o promovare pe placul românilor. Mie una îmi place și faptul că Penny are un magazin foarte aproape de casa mea, ceea ce mă avantajează.
După ce am răsfoit ofertele, cred că am să trag o fugă să mă aprovizonez…

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.