Cat de mult conteaza machiajul unei femei?

4 Replies

Sa discutam

Se ştie deja că în timpul şi era în care trăim, majoritatea femeilor vor să iasă cu ceva în evidenţă. Mult mai mult, încât îşi adaugă kilogramele de fond de ten pe faţă dar şi lipgloss-ul pe care îl folosesc ele nu este altul decât unul roşu, să se vadă că doar până la urmă de aceea se şi fac fetele.

Nu are rost nici măcar să discut de cât de mult ies ele în evidenţă, pentru că machiajul exagerat se vede foarte urât, iar fond-ul de ten aplicat în cantităţi industriale, se observă şi de la doi kilometrii, trebuie doar să priveşti mai atent pe gâtul respectivei. Eu nu am nimic cu acest mod, dar rare au fost cazurile în ultimul timp să văd o femeie machiată finuţ, elegant iar machiajul să-i stea şi bine.

Nu sunt eu mare şmecheră în domeniu ăsta, nu sunt vreo tipă de la vreun salon de make-up, sunt doar o simplă bloggeriţă, o simplă coafeză sau cum se spune mai nou ” Hairstylist” care caută păreri în a vedea dacă totuşi acest mod de a te aranja, este adoptat de mai multă lume.

Nici eu nu sunt cea ma iscută femeie în ale machiajului, îmi place fondul de ten chiar dacă nu mi-l prea aplic, îmi place să-mi fac ochii, să mă rimelez finuţ, puţin ruj din nou, nu strică , dar nu exagerez, mai atunci când oricum eu nici nu am nevoie. Cred că o femeie frumoasă, poate să arate lumii prin simplul fapt că are un ten curat, un zâmbet expresiv şi nişte ochi perfecţi conturaţi, fără a fi machiată cu diverse farduri inutile ..

Voi ce păreri aveţi ?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.