Cauți un job ca model de videochat în București? Află acum cine face angajări!

Comment

Recomandări

Când vorbim despre videochat, știu că cele mai multe femei dintre voi sunt oripilate. Ei bine, eu văd videochat-ul ca pe oricare altă meserie. Unde femeia nu trebuie să facă sex, unde femeia trebuie să știe bine engleză și română,  ca să își țină interlocutorul pe cameră, reușind să facă bani în funție de lungimea conversațiilor. Iar pentru mine femeile care lucrează în acest domeniu sunt oarecum inteligente. Pentru că au atuuri și pot să ofere conversațiile pe care ceilalți le caută. Desigur că sunt studiouri unde nu merită să lucrezi, dar pe de altă parte, făcând un research am aflat chiar și eu că e un job la mare căutare și că cine își dorește să lucreze în acest domeniu, oarecum nu va recunoaște niciodată. Așa că, am un pont: Cherry Studio face angajări!

parere cherry studio videochat bucuresti

 

Citește și acest articol

Cum am descoperit Cherry Studio

De Cherry Studio am aflat de la o cunoștință de-a mea, care a renunțat la a mai fi model de videochat, după ce a născut și s-a stabilit la casa ei. Astfel că am întrebat din curiozitate mai multe detalii, tocmai ca să înțeleg ce făcea ea mai exact. Nu credeți tot ce citiți din media, pentru că să faci videochat nu e o rușine atâta timp cât ai nevoie și îți dorești să faci cât mai mulți bani. Asta e părerea mea. Și nu e la fel ca și cum te-ai prostitua sau nu ai deține tu controlul. E doar un job în care conversezi cu ceilalți mai erotic decât de obicei.

Făcând apoi research-ul despre care ziceam, mi-am adus aminte că în interogările mele din statistici erau foarte frecvente căutarile: părere videochat, studio videochat bun, cum să fac videochat, angajari videochat și comisioane videochat. Ceea ce eu acum de fapt, răspund tuturor interogărilor în acest fel.

Cine este Cherry Studio și ce au ei mai special ca alte studiouri de videochat din București

Din ce am citit, Cherry Studio pare a fi mai mult decât un studio videochat. Este șansa fiecărei femei să își trăiască ”visul american” pe care și-l dorește. Astfel că au chiar și un super design al locației, pe care te va face să îl numești a doua ta casă. În plus tot personalul e prietenos, nimeni nu te va face să te simți aiurea, vei avea propria ta cameră și nu vei fi deranjată în timpul în care vei lucra.

studio videochat

 

Și față de celelalte studiouri, ei au o sinceritate aparte prin care spun că media lunară de câștig pentru un model de videochat este 3.000$, fără să te facă să crezi că poți face din prima lună 15.000$ așa cum fac alte studiouri. Studioul este situat chiar în centrul orașului București, într-o zonă ușor accesibilă și dispune de un program de muncă flexibil. Contează mult programul dacă de exemplu ești studentă. Dar cel mai important e că au sistem de comisioane foarte avantajos, situat între 50-70% plus bonusuri.

Să faci videochat nu înseamnă că trebuie să te dezbraci neapărat!

Deși am început să-mi pun întrebări în ce privește mentalitatea oamenilor, nici în 2018 nu mă mai miră nimic. Dragilor, să faci videochat nu înseamnă că trebuie să te dezbraci. Cine face videochat are de ales între secțiune de adult și non-adult, unde la adult sunt permise ipostazele nud pline de erotism, iar la non-adult sunt efectiv doar conversații. Să faci videochat nu e un job pe care îl poate face oricine, dar cine îl face, din punctul meu de vedere înseamnă că e capabil să ia singură alegerile pentru ea. Și nu e de condamnat, pentru că repet, e un job ca oricare altul, și nu vinde decât iluzii. Ăsta e adevărul de fapt!

cherry studio pareri

Prejudecățile și principiile nu își au locul aici!

So, dacă ești interesată și vrei să lucrezi ca model de videochat într-o atmosferă prietenoasă, să câștigi bani, să îți faci o carieră de model în videochat, Cherry Studio îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul lor: ” https://www.cherry-studio.ro/” și să îi contactezi ca apoi să te duci la un interviu. Să faci videochat de acasă fără o echipă de suport, nu e o soluție. Nu doar că majoritatea oamenilor zic că nu faci niciun leu, dar te pui și în pericol să te vadă chiar și apropiații. Așadar, alege studioul care îți poate îndeplini visele, pentru că tu ești singura care decizi pentru viitorul tău.

cherry studio videochat

P.S: Nu, eu nu fac videochat! Eu toată viața mea în afară de vânzări, blogging, seo și marketing nu am făcut nimic altceva, dar nu am nicio problemă cu cei care fac. Dimpotrivă, vin cu oferte de angajare pentru cei care caută un job în industria asta, iar Cherry Studio mi s-a părut o oportunitate bună pentru oricine e interesat. Cheers!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.