Cazare ieftină București, în  condiții de cazare scumpă

Comment

Recomandări

Pentru că de multe ori am căutat cazare scumpă pentru a avea condiții ok și am fost dezamăgită, acum am decis să caut cazare ieftină București.Pentru că sufăr de comoditate de fiecare dată când căutam cazare în București dădeam un search pe google cu cazare de calitate și găseam numai hoteluri scumpe. În acele hoteluri scumpe nu pot să spun că am avut de fiecare dată o ședere plăcută . M-am lovit de miros de mobilă și covoare vechiuțe. La prima vedere nu pare să fie deranjant, dar cand am plecat de acolo am rămas cu un miros pregnant în nări. Cred că-mi miroseau și hainele . Dar nu si de data asta. Ce am găsit?

hotel casa fiori

Păi în primul rând am găsit un site foarte elegant care mi-a dat încredere din prima că rău nu are cum să fie . Site-ul celor de la Hotel Boutique Casa Fiori mi-a inspirat caldură, curățenie și nou. Am zis intr-o zi să încerc să caut cazare ieftină în București, bazându-mă pe faptul că ieftin nu înseamnă și prost neapărat, așa cum scump nu e neapărat și bun .

Am dat peste cei de la Hotel Boutique Casa Fiori așa cum v-am zis. Site-ul m-a convins din prima .”Mă duc”, mi-am zis în gând . Am trimis rapid un mesaj direct din site prin care am întrebat despre disponibilitatea pentru acea seara . M-au sunat imediat. Au vorbit extrem de politicos. M-am bucurat.  Fiindcă era la sfârșitul lui septembrie, m-am gândit că foarte mulți studenți vin cu părinții pentru a-și pune la punct ultimele detalii legate de facultate și e posibil să fie aglomerat . Așa a și fost, dar spre norocul meu mai aveau o ultima cameră liberă .

Am ajuns acolo și am fost foarte ok cu ce am găsit . Sincer nu aveam așteptări atât de mari la 189 de RON/noapte . Se pare că m-am înșelat. E clar că nu de fiecare dată prețul mic adăpostește o ofertă proastă .

M-au câștigat ca și client fidel inclusiv pentru cazare în regim hotelier

 

Fie că vreau doar să-mi fac un duș si să-mi odihnesc spatele înainte să plec din nou la drum, fie că vreau să râmân peste noapte aleg de fiecare dată Hotel Boutique Casa Fiori .

Aceștia au și tarif pe noapte și tarif de tranzit (100 RON/3h )( cazare regim hotelier) . În 3 ore ai timp berechet să te pregătești pentru o ședință sau întâlnire de afaceri. Asta ca să nu apari așa răvășit ca de pe drum.

Mie mi se pare un schimb corect de facilități . Să dai 100 de lei și să ai la dispozitie timp de 3 ore condiții de odihna și refreshing iar camerele să arate așa? Este wow! Terapie nu glumă . Mai ales că îmi place să simt că am câștigat ceva. La ei chiar simt că am plătit prea puțin chiar și pentru cazare în regim hotelier  .

De câte ori merg acolo îmi activez gândirea analitico-critică și încerc să găsesc acel ceva care să-i trimită în filmul meu cu hoteluri ieftine. O să spuneți că este în Berceni, dar vă contrazic. Au ales o zonă atât de liniștită și curată a Berceniului încât asta nu mai poate fi un handicap.

Cu banii pe care îi dai pe o singură noapte la alte hoteluri, la Hotel Boutique Casa Fiori te cazezi 2 nopti , iar conditiile sunt la fel de ok sau poate mai ok! Asta da avanta! Tu unde te cazezi data viitoare cand vii în București ?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.