Ce mă mulţumeşte pe mine la un hotel bun?

1 Reply

Norocele

De un an de zile cred nu v-am mai povestit nimic despre iubitul oraş Iaşi, un oraş care pe lângă frumuseţile pe care le deţine, se poate lăuda şi cu ale sale hoteluri felurite. Sunt multe, dar niciunul ca el, nu mi-a luat privirea. Şi m-a lăsat cu un gust dulceag, de mi-a priit călătoria. Mi-a plăcut curăţenia, mi-a plăcut aerul, mi-au plăcut paturile şi personalul, dar însă mulţumită am fost de preţul fără de cusur, ce mi-a arătat că poate fi, mai mic ca şi-n Sibiu.

hoteeel

Sunt o nebună, eu ştiu asta. Şi scriu acum doar pentru mine. Că vreau ca prin 2018, să îmi aduc aminte bine. Nu vreau să uit niciun minut de cât de bine am fost primită şi vreau să-mi spun povestea pe scurt, ca nu cumva să vă irite. Nu fac reclamă nimănui şi spun doar că Iaşi-ul e frumos, e o locaţie de vis unde te cazezi în locuri mai mult ca şi curate, iar mie.. chiar mi-a lăsat o senzaţie deosebită.

Când vine vorba de o cazare Iasi nu mă mai tem. Am văzut cât de bine poată să arate un hotel chiar la două minute de Palas Mall şi da, pentru că micul dejun a fost extraordinar şi priveliştea deosebită, m-am gândit că în viaţa mea ar trebui să conteze trei criterii atunci când aleg o cazare atunci când călătoresc. 1. Prima este să aibă o privelişte deosebită. 2. Să aibă un preţ bun, 3. Să aibă standardele unui hotel aşa ca la carte, nu doar cu numele. Iar Ilprimo să ştiţi voi că a avut-o. Pe lângă asta şi personalul s-a comportat foarte bine iar asta e un plus.

Ce mi-am propus? Anul viitor mă voi caza într-unul dintre apartamente regim hotelier iasi pentru că e o ofertă şi mai avantajoasă decât să stai într-o singură cameră. Şi aici vorbim doar de spaţiu care pentru unii e extrem de elementar. Deja îmi este dor…

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.