Ce-mi face Teddy la telefon

4 Replies

Teddy Dog

Telefoanele pentru mine nu înseamnă mare lucru. Am un telefon performant pentru că n-aș putea să îmi fac treburile de pe un nokia 2310, dar înainte de toate nu prea am eu grijă cine știe ce de ele. Mai nou, de când a apărut Teddy în familie n-am știut că telefoanele sunt bune pentru dinții. Bine, nu a încercat niciodată să își bage dinții în el, dar cert este că deosebitul meu cățel mi-a ros husa până când i-a scos magnetul.

dfs

C”est la vie, ar zice francezul, dar românul tot român este până moare, așa că am nevoie de o husă nouă pentru un Samsung Galaxy S4, da… e expirat acum când a apărut S6, dar e bun. Pentru mine e perfect. Am văzut pe cavale.ro că sunt huse interesante la prețuri acceptabile. Poate că săptămâna asta chiar îmi iau una dar mi-e frică să nu mi-o roadă din nou ăsta micu. Nu că ar fi o avere doar că dacă tot adorm cu telefonul în pat, nu m-aș mira dacă dimineața ar face același lucru cu ea ca și cu cealaltă.

Teddy e jucăuș, vioi și îndrăzneț. Singurul lui rateu este că orice prindă jumulește și nu mă face decât să vreau să-i pap urechile. Poate că atunci când va crește îi voi lua și lui un telefon cu Barbie, nu de alta dar știți cum se spune… că dacă îl înveți să vorbească la el de mic, când crește devine expert și va face pe educatu” în fața altor câini. Păi cum nu? Doar el este un gentleman și jumătare. Și oricum, nu o să-i iau husă la el. Cu siguranță o va roade! Nu știu dacă câinii voștri fac la fel, dar câinele meu este te-roa-re!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Alex`andra

    Mă întreb oare câte lucruri căutăm noi ca disperații, crezându-le-n regiunea aia din casă numită ”Triunghiul bermudelor” și, când colo, cuțunache… muhaha !

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.