Cea mai misto mobila la comanda se obtine la Noblisime.ro

1 Reply

Business

Mobila la comanda e pentru gusturi rafinate. Așa zice bărbatul meu. Când nu te mai mulțumește ceea ce există deja pe piață, vii tu cu o idee. Dar cine să o pună în practică? Aici e clar. Dacă știi unde să mergi și găsești oamenii potriviți, primești acasă cea mai mișto mobilă, mobila la comanda pe care ai visat-o de fapt. Și nu vorbesc basme, pentru că eu oricum sunt renumită pentru faptul că sunt mofturoasă. Mai țineți minte când vă scriam cât de mulțumită am fost de Noblisime? Anul trecut mi-am cumpărat mobilă nouă. Anul ăsta am simțit nevoia de redecorare!

mobila la comanda

Și în 2016, Noblisime.ro mi-a făcut mobila la comanda

Când îți place un lucru și acel lucru face toți banii pe care îi dai, cu siguranță te reîntorci acolo unde ți-a fost livrată calitate. Pentru mine brandul Noblisime înseamnă foarte mult când vine vorba de amenajarea casei. Spun mobila la comanda pentru că mobila de bucatarie este cumpărată de la ei, cât și mobila de dormitor. Însă mobila de living mi-am zis că o fac anul ăsta, redecorez puțin, reîmprospătez aerul cum s-ar zice. Și bine am decis, pentru că acum 7 zile am dat comanda, iar acum mobila se află în posesia mea.

mobila bucatarie

De ce admir brandul Noblisime.ro?

Față de celelalte branduri de pe piață, acest brand este #nr.1 atât ca și calitate, având în vedere că ei fac mobilă din materiale ca și pal, mdf, dar și vin cu proiectele 3D ca să îți faci o idee de cum ar arăta mobila respectivă. Am apreciat acest lucru foarte mult. Poate că unii mă veți întreba de prețuri. Prețurile? Sunt oneste și acceptabile. De ce să dau 3000 de lei pe o mobilă din lemn nasol și slab când pot să dau 5000 de lei pe o mobilă din mdf de calitate? Când știu că primesc calitate, îmi dau și ultima haină de pe mine.

Cum a fost experiența mea de anul acesta

Având în vedere că Noblisime.ro îți oferă mobila la comanda, mobila de living, mobila bucatarie, în 7 zile de la luarea comenzii, vreau să vă spun și experiența din acest an. După ce am dat comanda, n-am avut deloc cerința ca mobila să-mi fie livrată foarte repede. S-a făcut proiectul, am discutat la o întâlnire și apoi a rămas că se vor apuca de treabă. După 7 zile îmi sună telefonul: ” -Doamna Deby?, – Aloo, da? Eu sunt! Spuneți vă rog. – Suntem în fața casei dvs.”… Mișto de tot! Adică am obținut o mobila la comanda, o mobilă super-cool și după o săptămâna sunt așteptată de la muncă în fața casei. Fără reproșuri, chiar n-am ce să le reproșez.

parere noblisime.ro

10 motive pentru care să alegi să îți faci mobila la comandă prin Noblisime.ro

  1. Îți oferă mobilier la comandă în 7 zile
  2. Folosesc numai și numai materiale de calitate
  3. Au prețuri modeste și oneste față de concurență
  4. Transportul și montajul sunt gratuite în București
  5. Folosesc un program de proiectare a mobilierului.
  6. Ai avantajul că poți să vezi 3D modelul de mobilă pe care îl vrei
  7. Poți comunica perfect în legătură cu ceea ce îți dorești.
  8. Pe site-ul lor găsești deja o mulțime de modele superbe.
  9. Ei pot să creeze inclusiv și mobila pentru biroul tău.
  10. Pot fi găsiți și în showroom-urile din București.

mobila la comanda

Raportul calitate preț este de prețuit!

Sunt entuziasmată că mobila mi-a ajuns atât de repede, și poate că deși zicala zice: Dacă ai răbdare, ai parte… La Noblisime.ro ai de toate. Se pare că n-am strâns degeaba bănuții în pușculiță, pentru că, deși eu nu prea recunosc din fire, mobila face mai mult decât banii pe care eu i-am dat. Sunt foarte recalcitrantă când vine vorba de cumpărături, însă pe anul ăsta chiar cred că am făcut cea mai bună investiție și de durată.

Cu Noblisime.ro casele noastre pot să întâmpine musafirii

De fiecare dată când vine cineva la noi, când se anunță că vom avea musafiri, stăm cu sufletul la gură… Ce-o zice omul care vine? E frumos în casă, nu e frumos în casă? Știți ce vă recomand? Dacă vreți să scăpați și de stresul ăsta, trageți-vă o mobila la comandă de la Noblisime. O mobila la comanda ultimul răăăăăcnneeeet, și o să vedeți că toate gândurile astea inutile o să dispară. Știți de ce? Pentru că întrebările astea ne vin în cap doar atunci când noi nu suntem mulțumiți. Așa că, ceea ce ne place nouă, place și altora. Obișnuiți-vă cu asta!

mobila la comanda noblisime

Case frumoase, cu mobilă pe gustul vostru. Niciodată mai ieftin nu înseamnă mai bun. Și nici invers. Calitatea, inovația și design-ul pe care îl are mobila de la Noblisime, se poate vedea cu ochiul liber.

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.