Care este cel mai bun fond de ten? Ăla care nu ți se face pe față ca făina!

Comment

Frumusete

De cele mai multe ori atunci când am ales un fond de ten l-am ales în funcție de culoare și dacă e waterproof. Am o mare problemă cu fondurile de ten care mi se iau pe telefon, care nu persistă pe piele sau care se exfoliază. Da, sunt fonduri de ten care se exfoliază. Dar care este cel mai bun fond de ten? Părerea mea care întotdeauna mi-o asum e că cel mai bun fond de ten e ăla care este original și care nu ți se face pe față ca făina. Iar asta pentru că e ce trebuie.

cel mai bun fond de ten

Știu că fondurile de ten se clasifică după brand, după textură, după culoare, după preț, dar în cazul meu, cel mai bun fond de ten e cel care nu mi se face pe față ca o făină și care nu se strânge sub ochi, sub pliurile de la nas sau în colțurile bărbiei. Și niciodată un fond de ten bun nu va face asta, v-o spun eu din experiență că am testat atât branduri populare cât și branduri nepopulare, dar chiar și fake-uri. Ați rămâne surprinse câte fake-uri se vând în România mai ales când vine vorba de Dermacol.

Știi fondurile de ten Dermacol? Ei bine, află povestea mea în ce le privește!

Când începuse toată nebunia cu Dermacol, bineînțeles că auzind că are o așa mare acoperire, am zis gata! Îl vreau și mi-l iau, tot ce îmi aduc aminte de atunci e că am dat o grămadă de bani pe el pe un site cu o notorietate aparte și am constatat că e un fals. Să nu vă mai spun cum mi se așeza pe față, nu era nicio diferență între unul de 5 lei și unul de 60 de lei. Astfel că m-am lăsat păgubașă, crezând că e doar marketingul de el și atât. Dar anul ăsta am încercat un fond de ten Dermacol de la prietena mea. Mă îndrăgostisem! Mai jos vă și arăt care e diferența între cele originale și cele fake, de culoare și textură.

dermacol original

Citește și despre obiective smart!

Nu-mi venea să cred că un fond de ten putea să acopere chiar și tatuajul… Să nu vă mai spun de textură, era atât de fin, atât de mat, atât de bun! I-am spus și ei că eu credeam până acum că fondurile de ten sub acest brand sunt un fail, însă mi-a zis chiar ea că foarte mult contează locul de unde îl cumperi și că majoritatea vând dermacol chinezesc. Astfel am aflat că pe Redvelvet.ro găsesc oricând vreau fonduri de ten Dermacol și multe alte cosmetice mișto cu un singur click!

Cel mai bun fond de ten pentru mine!

Și astfel fondul de ten pe care îl folosesc nu este altul decât Dermacol Cover nr.207 WaterProof. M-am îndrăgostit de el. Iar costul lui nu a fost decât de 55 lei. Nu a fost nevoie să dau milioane ca să am un fond de ten bun, ci să găsesc unul care este original, care nu se strânge pe față și care e waterproof, că am obiceiul de a nu mă demachia aproape niciodată. Cred că astea sunt într-un final nevoile oricărei femei atunci când caută cel mai bun fond de ten…  Eu l-am descoperit datorită prietenei mele, tu îl poți descoperi prin trucurile pe care tocmai ți le-am spus.

So, cum alegi cel mai bun fond de ten?

  • Indiferent de brand, încearcă să îl cumperi pe cel original. Pentru că fake-urile în afară de bube, un ten neîngrijit și o acoperire mică, nu îți va aduce nimic.
  • Încearcă să îl alegi pe cel care acoperă bine pentru că astfel nu o să fii tentată să pui tot tubul pe față.
  • Să fie middle range, nici prea scump, nici prea ieftin, știu că de multe ori ieftin și bun ne place tuturor, dar când e vorba de față, nu cred că e cea mai bună soluție.
  • Să fie nuanța ta și să vină cu beneficii pentru tenul tău, adică să pară natural, Aleluia!

 

Pentru tine ce înseamnă cuvântul ” cel mai bun fond de ten”? Că pentru mine e simplu! Înseamnă originalitate, textură și acoperire mare!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.