Cele mai frumoase piețe de Crăciun din toată lumea

Comment

Personale

Crăciunul este magic și este plin de culoare și strălucire. Peste tot se aprind luminițe, toată lumea își împodobește bradul, decorează frumos interiorul și exteriorul caselor și încep să se bucure de spectacolul de lumini de Crăciun. 

Înainte de acest eveniment minunat din fiecare an care ne amintește că Domnul nostru Iisus Hristos s-a născut ca să ne izbăvească de păcate, o mulțime de orașe din toată lumea se mobilizează și deschid cele mai spectaculoase piețe de Crăciun din care localnicii și turiștii totodată pot să cumpere suveniruri și dulciuri tradiționale de Crăciun.  

Uite în ce orașe anume poți merge înainte de Crăciun sau chiar în zilele de sărbătoare care încep cu data de 25 decembrie.  

1. În orașul Zagreb în Croația poți admira mii de lampioane ridicate în piața de Crăciun de acolo. 

2. În orașul Aachen în Germania poți vedea cele mai estetice și delicioase căsuțe de turtă dulce produse special cu această ocazie.  

Citeste si despre protectia muncii

3. În orașul Strasbourg în Franța poți vizita și poți face sute de selfie-uri magice în timp ce admiri magazinele și buticurile decorate de sărbătoare din piața de Crăciun de lângă catedrala din centrul vechi al Strasbourg. 

4. În orașul Avignon din Franța poți vedea sute de luminițe care se întind asupra magazinelor din piața de Crăciun. 

5. În orașul Lille din Franța te poți distra pe cinste datorită jocurilor care sunt instalate în piața de Crăciun de acolo. 

6. Și în Barcelona în Spania te poți simți cu adevărat festiv de Crăciun.  

7. Nici orașul Bruxelles din Belgia nu se lasă mai prejos în această perioadă minunată din an. 

8. În orașul Basel din Elveția te poți bucura de artificii și lumini speciale de Crăciun, dar și de zăpadă, dacă nu găsești acasă. 

9. În Berlin Germania ai putea ajunge ca să te bucuri de o abundență de lumini speciale de Crăciun. Deși aici a avut loc cel mai teribil atac terorist din ultima perioadă, acum zona este în afară pericolului. 

10. Și orașul Praga, sau mai bine zis capitala Cehiei, se poate lăuda cu o piață de Crăciun extrem de frumoasă și luminoasă, asta pe lângă standurile cu produse tradiționale și magazinele decorate foarte frumos și festiv. 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.