Cele mai motivaționale citate din cele spuse de Tom Hanks

1 Reply

Recomandări

Cred că toată lumea îl cunoaște pe Tom Hanks. Acesta este un mare actor și un mare om care a învățat omenirea să fie mai bună, mai blândă și mai empatică. Tom Hanks este un model pentru toți tinerii, dar și adulții din ziua de azi iar ceea ce spune el de fiecare dată, fie în viața de zi cu zi(în cadrul interviurilor), fie în filme în rolurile sale, are un mare sâmbure de adevăr și este motivant. Uite, așadar, care sunt cele mai frumoase vorbe ale lui Tom Hanks, de care ar trebui să ținem cu toții cont și să le punem în aplicare ori de câte ori se poate:

citate

1. « Cred că este mai bine să te simți bine decât să arăți bine. ». Nici că se poate să aibă o dreptate mai mare în ceea ce privește părerea oamenilor despre partea fizică și partea spirituală.

2. « Dacă ești amuzant, dacă este ceva care să te facă să râzi, atunci fiecare zi va fi una bună pentru tine. » În primul rând, acestea sunt niște vorbe puse în practică de el însuși, deoarece nu vei vedea vreodată un om mai bun, mai cald și mai amuzant ca el, în stuațiile în care viața parcă nu este atât de bună pe cât ne-am dori-o.

3. « Dacă nu ar fi fost greu, toată lumea ar reuși. Ceea ce este mai grozav legat de asta este faptul că este greu. »

4. « Un erou este cineva care pășește în mod voluntar în necunoscut. » După vorba asta ar trebui să ne ghidăm cu toții, indiferent de faptul că suntem curajoși sau nu.

5. « Viața este ca o cutie de bomboane de ciocolată … nu vei ști niciodată ce vei primi. » Aceasta este fabuloasa și motivaționala sa vorbă întâlnită în filmul Forrest Gump. După ea ar trebui să ne luăm cu toții.

6. « Ei bine, la fel ca în orice altă situație, dacă îți dorești să crezi în ceva poți găsi motive să o faci. »

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.