Category Archives: Chestii amuzante

Dacă nu mai sunteți virgine, PreaSfinția Sa nu vă mai cunună

Chestii amuzante Dragoste si Sex

O vorbă din popor spune că „te grăbești ca fata mare la măritat”. Adevărat. În vremurile vechi, ca și în cele noi, de altfel, o fată mare are nevoile fizice proprii pe care numai un soț i le poate îndeplini. Pentru că, după cum poate ați auzit, unii preoți nu mai vor să căsătorească fetele care nu mai sunt virgine. Și cum altfel să poată săraca fată să își satisfacă nevoile trupești înainte de nuntă dacă se face de rușine la biserică când i-o fi timpul de măritiș?Mie, una, mi se pare normal. Când mergi la spovedanie trebuie (musai) să spui adevărul.

Mitropolitul-Vladimir moldova Continue reading

Published by:

Răspunsuri la interogările amuzante din statistici

Chestii amuzante

Câteodată mă apucă râsul când mă uit în statistici și văd interogările către site, văd prin ce modalitate a ajuns lumea în contact cu mine. Așa că astăzi m-am decis să dau răspunsuri la întrebările pe care oamenii le caută. Nu știu dacă e de râs sau de plâns, dar am ajuns atât de rău încât orice prostie vedem, auzim, citim… dăm repede un search pe google.  Internetul în fond poate fi folosit după cum vrea oricine. Așa că nu vreau să mă apuc de sfaturi și mă apuc de răspund interogărilor.

fete virgine Continue reading

Published by:

Vreau dovleac de Halloween

Chestii amuzante

În fiecare an în perioada asta, m-am trântit cu tot felul de întrebări gen, ce să fac de halloween.. unde să mă duc, bineînţeles ca şi peste tot în lumea asta există tot fel de petreceri costumate, care mai de care mai fastuoase şi  bine realizate. Am ales să nu mă îmbrac în niciun fel, că nu mă pot apuca în ultima zi să îmi caut costume de halloween, şi nici nu cred că s-ar găsi atât de repede. Iar cea mai bună soluţie, pentru mine a rămas dovleacul. Bunul meu dovleac de halloween.

shutterstock_83283571-min Continue reading

Published by:

Cum să fii șmecher în București- Câteva reguli

Chestii amuzante

Cum să fii șmecher în București nu e chiar un lucru foarte ușor. Având în vedere că este atât de multă lume e cam greu să fii băgat în seamă pe stradă aiurea, mai ales dacă nu ești vreo vedetă internațională pe sistem. Din păcate nu am rămas foarte mult, dar am învățat că în București, și poate că și în alte zone, șmecheria se respectă, frate! Păi cum nu?

keep-calm-you-are-smecher-de-smecher-mafiot-1-min Continue reading

Published by:

Ganduri si prieteni falsi

Chestii amuzante

Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să mă lupt cu gândurile mele. Gânduri care nu mă lăsau să-mi fac activitățile pentru care îmi alocam responsabilitățile. Am fost rănită, am vrut să uit mulți oameni, m-am luptat cu fiecare gând care mă făcea să plâng, și am reușit. Îmi doream tare mult ca oamenii care au plecat, să se reîntoarcă și să rămână cu mine pentru un moment, să le povestesc cum m-am simțit. N-a fost să fie, iar lacrimile mele nu și-au avut rostul.

Am sperat că totul va fi bine într-un sfârșit. A fost un timp. Mi-am făcut ordine în gânduri, chiar dacă îmi era dor de ei, îmi era frică să-i chem la mine pentru că majoritatea m-au lăsat cu durere în suflet. Chiar dacă au venit singuri înapoi, eu nu i-am mai primit. Eu nu pot fi bună doar o lună. Un prieten e bun tot timpul dacă știi să-l păstrezi lângă tine și ești disponibil pentru el așa cum trebuie de fapt.

ganduri, prieteni falsi, unde sunt prietenii adevarati, cum sunt prietenii Continue reading

Published by: