Comedia de sâmbătă seara: cu siguranță Bridget Jones însărcinată

2 Replies

Emisiuni tv Recomandări

Săptămâna trecută mă aflam în Timișoara. Într-una din zile, am zis că am nevoie să văd un film. Ce credeți că se difuza la cinema în Iulius Mall Timișoara de la ora 21? Bridget Jones însărcinată! Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. Sincer, pentru mine a fost unul dintre cele mai bune comedii văzute anul ăsta. Nu știu dacă filmul în sina m-a făcut să râd atât de mult, sau cele două tipe care stăteau în fața la cinema. dar m-am simțit super fain după vizionare.

film bridget jones insarcinata

Cui se potrivește filmul Bridget Jones însărcinată?

Genul meu de filme nu au fost dintotdeauna comediile.  După filmul Green Miles și  filmul Me Before You, aș zice că filmul Bridget Jones însărcinată a fost unul foarte plăcut pentru starea mea de spirit. Se potrivește persoanelor care vor să râdă copios, care vor să vadă și altceva pe lângă comediile clasice și persoanelor open-mind care se pot regăsi gen în postura ei. Un prieten zicea că e un film tipic femeiesc, eu aș zice că se potrivește ambelor sexe, mai ales dacă vă place să vă amuzați copios!

De ce să să vezi filmul Bridget Jones însărcinată?

 Dacă ai văzut jurnalul lui Bridget Jones în trecut, cu siguranță știi cât de tare e mutrișoara actriței și cât de complicată e viața ei. Cât despre umorul ei, fac pariu că o să-ți placă. Având o viață complicată, dorindu-și o relație, iubind de fapt pe cineva, își complică existența rămânând gravidă, dar neștiind cine e tatăl. Dacă vrei să vezi cum fac față provocărilor doi bărbați maturi, acum e clipa!  Singurul motiv credibil pe care ți-l pot oferi eu să vezi acest film este dacă vrei să râzi. Mno, eu am râs de am căpiat, pur și simplu, când îi vedeam fața actriței ăsteia uitam de toate necazurile și râdeam cu gura până la urechi. E o poveste de viață, o poveste de dragoste și o comedie remarcabilă.

Dacă l-ați văzut vreau să știu o părere, dacă nu l-ați văzut, vi-l recomand și apoi vreau să-mi spuneți părerea voastră. Merită un like sau nu merită?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. adndefemeie

    Merita zece mii de like-uri!!! M-am distrat copios atunci cand l-am vazut! Am ras cu lacrimi, dar si am regretat amar faptul ca am luat suc mare. Fiindca spre sfarsitul filmului, rasul era in toi, dar si nevoia de a fugi la baie era destul de mare. Noroc ca am rezistat, caci altfel mergeam sa-l revad!!

    Oricum l-as viziona la nesfarsit. Si atunci cand apare pe dvd, voi fi mandra posesoare a unui exemplar!

    1. User Aniela Deby Post author

      :)) E un film perfect pentru zilele când suntem supărate. Eu mi-am luat cafea de la Starbucks și Nachos, faza tare e că pe o parte rânjeam conserva, pe o parte mâncam. Dar râsul meu oricum se auzea în toată sala. M-aş duce să-l văd de n ori, îți dai seama.. Nu e nici efectul de turmă, că mulți zic că ne uităm la filme doar pentru că le plac și prietenilor. Pentru mine ăsta e un film ce mă face să râd cu lacrimi. :))

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.