Concurs: Alege tu modelul de verighete pentru mine de pe Valmand.ro

28 Replies

Concursuri
verighete

Update: Câștigătorul cu numărul 157 este Claudiu Boboc, pe care îl rog să revină pe email cu adresa de livrare, după data de 5 ianuarie. Mulțumesc tuturor de participare și vă doresc în continuare sărbători fericite.

Verighete, verighete, verighete! Din punctul meu de vedere, verighetele sunt cele mai frumoase accesorii atunci când iubeşti şi eşti iubită la rândul tău. Văd verighetele ca pe ceva al meu, adică e singurul obiect care pecetluieşte statutul social, cât şi legătura dintre doi oameni care se iubesc. Dar nu am eu treabă cu asta acum, ci nu ştiu, nu pot să mă decid ce modele de verighete să-mi aleg. Vreau cu pietricică, vreau fără pietricică, într-un final tot ce-mi doresc e să-mi placă atât de mult încât să o port veşnic.

verighete

De ce am ales  Valmand.ro, partenerul meu în alegerea celor mai fantastice verighete?

Sunt multe magazine de bijuterii în online care au o marfă… bunicică. Înainte să iau o astfel de decizie, am făcut o analiză mai complexă. Într-o bijuterie „oarecare” se vinde aur turcesc. Într-o altă bijuterie „recunoscută”, se vinde aur fără certificat de autenticitate. Păi nu ştiu cum să vă spun, dar eu am vrut calitate, preţ ok, şi model de verighete unic. Şi deşi sunt o fiţoasă, nu mă pot hotârî deloc ce model să îmi iau, ştiu un singur lucru, vreau ca verighetele să fie doar de pe Valmand.ro

 • Am ales Valmand.ro pentru calitatea şi feedback-urile pe care le-am văzut la prietenii mei din Timişoara. Foarte mulţi dintre ei au bijuterii luate de la ei şi sunt fantastice. Atât ca model, preţ, calitate, culoare şi autenticitate. E aur pur!!
 •  Am ales Valmand.ro pentru că  este o poveste a uniunii familiale şi un simbol al artei şi secretelor bijuteriei transmise din generaţie în generaţie.

parere valmand

 • Am ales Valmand.ro pentru că pentru ei  Valmand este mai mult decât o afacere. Este, deopotrivă, metoda prin care încearcă să facă lumea un loc mai frumos, să arate ce înseamnă arta bijuteriilor şi să creeze momente deosebite prin ele, în vietile celorlalţi, dar şi o ideologie strictă, bazată pe principii atent dezvoltate în timp, de la care nu se abat şi care naşte în continuare – calitate.
 • I-am ales pentru că ei fac bijuterii de calitate la comandă. Aliajele provin din S.U.A şi au cele mai frumoase modele de verighete din câte există în acest moment pe partea de online. De asta i-am ales, pentru că îmi inspiră încredere. Şi cred eu că voi avea cele mai deosebite verighete pe care mi le-aş putea dori în viaţa asta.

Concurs:

Ce trebuie să faceți?

 1. Intrați pe site-ul Valmand.ro ( dați un click aici), alegeți modelul de verighete care credeți că e cel mai frumos, ca apoi eu să reușesc să iau o decizie finală.
 2. Lasați-mi printr-un comentariu care este modelul vostru de verighete preferat, incluzând numele sau link-ul produsului. Valmand este magazinul online de bijuterii care oferă cele mai aspectuoase verighete, inele de lodognă, brățări tennis, inele de logodnă cu diamante, inele de bărbați și idei de cadouri sublime, și ce model de verighete credeți că mi s-ar potrivi.
 3. După ce ați lăsat comentariul, asigurați-vă că pagina de facebook a blogului, are like de la voi. Nu de alta, dar vreau ca premiul să fie trimis către un cititor valid.
 4.  Dați share  pe facebook și google+ acestui articol.

Premiul concursului este: Un set cadou în valoare de 190 lei.

verighete set cadou

 

Durata concursului: Concursul este valabil din 06.12.2016 până în 22.12.2016 23:59

Cum se alege câștigătorul?

Toți veți avea șanse egale. Câștigătorul va fi ales prin random.org și vor fi descalificați cei care nu urmează toate instrucțiunile de mai sus.

P.S: Pe lângă verighete ce alte bijuterii v-au mai făcut cu ochiul? 😛

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

28 comments

 1. Lamiita Petre

  Cu riscul de a-mi strecura ginerica ceva printre dinti ca-l bag la cheltuiala, mie imi plac Verighete din Aur cu diamante v110

   1. Ioana Radu

    Ustură un pic, dar ne mărităm o singură dată, nu? 😀 Merităm chestii scumpe când e vorba de accesorii pe care urmează să le purtăm tot restul vieţii. Ia-o ca pe o investiţie pe care o recuperaţi din darul de nuntă ^^

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.