Credit pentru noi, că intr-o casă suntem doi

4 Replies

Recomandări

Suntem împreună şi asta contează cel mai mult pentru noi , dar de altfel , locuim într-un apartament cu chirie. Nu ştiu, am încercat să cred că visul nostru nu se poate realiza acum, dar inima nu m-a lăsat să încetez şi dimpotrivă parcă dorinţa mea, dorinţa noastră de a avea apartamentul nostru, ne-a făcut tot mai tare să vrem să încercăm şi prin alte modalităţi. Suntem tineri, asta e cert iar oferte bune de unde să imprumuţi şi să îndeplinim un vis, nu am avut. Dar daca as avea de unde .. cu siguranţă mi-as lua o casă.

Dar iubirea, iubirea noastră e încredibilă. Ca mulţi alţii am pornit de jos, de la o lingură, de la o furculiţă. Ne-am frământat, ne-am agitat, am trecut prin vremuri bune, dar chiar şi atunci când tuna şi fulgera, nu mă gândeam niciodată că vremea nu o să se schimbe. Suntem împreună de ceva timp, timp în care acest vis se putea realiza , dar din păcate , alte opţiuni, nu îmi ofereau siguranţa de care eu aveam nevoie ca să fiu liniştită. Trăim cu un vis de câtiva ani, şi în ciuda faptului că acest vis nu ne lasă să ne îndeplinim şi alt vis, de exemplu să reproducem un bebeluş ,grăsuţ , aşa ca  noi , noi suntem încă fericiţi , pentru că am sperat că va veni ziua când cineva ne va ajuta. Cineva ne va întinde o uşă de intrare ca eu şi iubitul inimii mele , să cunoşteam o nouă ramură a vieţii.

Ne-am interesat în foarte multe locuri, dar eu eram tot timpul cea care strâmba din nas. Nu de alta, dar înainte să faci un pas ca acesta, speri din tot sufletul să nu ai surprize şi în plus nu-ţi doreşti deloc să-ţi strici singură liniştea interioară, deoarece cu toţii avem nevoie de ea. Acum câteva zile, am luat în calcul şi opţiunea unui credit prima casa , dar e total diferit , îmi place şi mă bucur că am reuşit să cunosc această aplicaţie. 

Este o aplicaţie extraordinară, care îşi face treaba indiferent de oră , intrucţiunile sunt simple şi le înţelegi. Începând de la credite pentru prima casă, până la credite de nevoi personale şi refinanţare, găsesti tot ce vrei, pentru că la AVBS CREDIT, visele se îndeplinesc. Ca să ştiţi, Aplicatia AVBS Credit este disponibila doar pe telefoane deştepte, precum  smartphone-urile care au la îndemână Android sau iOS. Dacă instalezi aplicaţia, aceasta îţi permite să aplici pentru un credit direct de pe telefonul mobil. Tot ce trebuie să faci e să descarci aplicaţia care este gratuită şi să introduci codul unic ” 0001″ iar pe urmă eşti liber să aplici pentru creditul mult dorit, aşa cum am făcut şi eu.

Suntem fericiţi dacă aş primi casa mult visată, suma de bani cu care să-mi fac o casă, să am camere mari , să am spaţiu, ca viitorii noştrii copii să nu se nască într-un apartament cu chirie. În plus de asta, aş face fericită omul de lângă mine. Omul care e acolo tot timpul când eu am nevoie de el, iar dacă cumva nu e prin preajmă când mi se întâmplă de exemplu să mă îmbolnăvesc, face inevitabilul , ajunge acasă şi-mi spune ” lasă-mă să te iubesc” . Cred cu tărie în proverbul ” Banii n-aduc fericirea, dar o întreţin” . Aşa cred şi eu, cred că dacă AVBS CREDIT îmi va îndeplini visul , probabil viaţa noastră s-ar schimba complet.

Să nu uităm , ne dorim o casă , e visul nostru, pentru că visul ăsta face posibilă naşterea unui copil. Momentul acela când devii mamă şi te gândeşti că vrei să oferi copilului tău cel mai bun trai, cea mai bună casă şi cei mai buni părinţi iubitori. De fapt un copil are nevoie de foarte multe lucruri, dar ca să se simtă în siguranţă şi să nu fie tot mutat dintr-o chirie în alta, sper ca AVBS CREDIT să-mi ofere şansa să îmi aprobe creditul . Nu am dubii că nu ar face-o, deoarece ei sunt singurii pe care i-am ales. Fără costuri exagerate, fără dobânzi enorme şi corecţi. Iar pentru un vis, un vis care îţi poate îndeplini şi alt vis, merită, merită să faci acest pas.

Avem vise, iar poate asta ne face să fim diferiţi. Ştiu doar că pentru noi doi, acesta e singurul vis pe care îl împărtăşim, să avem o casă, o casă a noastră, un credit pentru noi, că într-o casă vom fi noi doi. Când sunt doi puterea creşte iar visul se îndeplineşte. Privesc si acum in ochii sufletului meu pereche , e foarte fericit, e fericit că am găsit o oportunitate ca să realizăm că visul nu a existat doar în mintea noastră ci şi în sufletul nostru. Mă bucur pentru că mi-a putut oferi atâta dragoste încât să cred în mine, pentru că în iubirea noastră nu există şi nici nu vor exista vreodată, reproşuri , unităţi de măsură , mândrie sau egoism, noi vrem tot ce-i bun pentru că suntem doi, aşa că noi credem că  AVBS CREDIT, e cel mai super credit întâlnit destinat pentru noi.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.