CSM București a câștigat Liga Campionilor

4 Replies

Emisiuni tv

CSM Bucuresti câștigă Champions League la handbal feminin. Bravo lor. Evenimentele astea sportive câștigate mă fac să fiu mândră că sunt româncă. După atâția ani, având în vedere ca abia aveau pe unde să se antreneze, România e campioană din nou. Și asta pentru că această echipă a avut un gram de noroc.

Csm București a castigat liga campionilor handbal 

Felicitări fetelor, CSM București va fi regina Europei. Nu pot decât să-mi imaginez ce simt fetele astea când știu că sunt cele mai bune din Europa. Sunt fete printre ele care deja au câștigat o mulțime de medalii, dar astăzi au confirmat cu toate că handbalul feminin este o forță. Este o performanță cu totul și cu totul incredibilă. La meciul cu Gyor, soțul meu a și zis că fetele vor câștiga.

Meciul a fost un meci echilibrat, și dacă stăm să ne gandim putea să câștige oricine. Dar tăria și spiritul de echipă, le-au făcut mai valoroase pe ele decât pe echipa adversă. Pe DigiSport, Iulia Curea spune exact același lucru. Le spune mulțumesc românilor pentru că galeria ungurilor nu s-a auzit aproape mai deloc. Și cred și eu că prinzi putere atunci când realizezi că o țară întreagă îți este alături. Au fost minunate și merită toate laudele pe care le vor auzi de acum încolo. Și stați liniștiti, meciul ăsta va fi povestit și nepoților.

Pentru că ele sunt cele ce ne-au oferit două seri de povești frumoase. Fantastic! De acum, după atâția ani avem și noi campioane la handbalul feminin. Felicitările sunt pe merit. Eu mă simt entuziasmată de ceea ce au realizat, și chiar sunt fericită pentru ele. Pentru că în handbalul ăsta pentru ei acest trofeu înseamnă cam totul!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Mery

    frumos meci, am urmărit cu sufletul la gură acest meci :))) eram în drum spre casă de la munte , duminică seara, cum am ajuns acasă direct la meci ne_am oprit, începuse de ceva vreme =))) BRAVO FETELOR ?????

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.