CTL Ambalaje, partenerul tau atunci cand vine vorba de ambalaje

Comment

Business

CTL Ambalaje este un nume care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentari pentru cei care lucreaza pe piata produselor de ambalare. Tot auzisem de ei de la cunoscuti, insa pana acum ceva timp nu am avut nevoie de niciun astfel de produs, asa ca nu am vrut sa ii recomand mai departe. Mereu imi place sa testez anumite produse sau servicii pe propria piele, inainte de a le recomanda si altor prieteni sau chiar public. Insa, in urma cu cateva saptamani am avut de facut un transport al catorva produse ale mamei mele si am avut nevoie de anumite produse de ambalare. Era vorba despre niste obiecte destul de fragile, ceea ce i-a facut pe cei de la CTL Ambalaje sa imi recomande o folie cu bule de aer.

folie bule mici

Va marturisesc ca prima data nu am crezut ca ma poate ajuta atat de mult o simpla folie cu bule de aer. Insa, s-a dovedit a fi de mare ajutor, ajutandu-ma astfel sa transport in siguranta toate produsele. O folie cu bule de aer are marele avantaj de a putea fi folosita pe orice fel de produse si obiecte, indiferent de forma lor. De asemenea, m-a ajutat in decizie si faptul ca aceasta folie cu bule de aer este un produs reciclabil si chiar si reutilizabil.

De ce sa folosesti si tu o folie cu bule de aer?

Daca esti si tu in situatia mea, de a avea un transport de facut, iti recomand sa iei aceasta varianta in calcul. O folie cu bule de aer iti va proteja obiectele transportate sa nu ia contac cu apa sau cu umezeala. De asemenea, o folie cu bule de aer ajuta la ferirea obiectelor de praf si de zgarieturi. O folie cu bule de aer ofera protectie atat la vibratii, cat si la socuri mecanice. In cele din urma, o folie cu bule de aer va fi necesara si in cazul in care vrem sa depozitam anumite obiecte pentru o perioada mai indelungata.

Discutand cu cei de la CTL Ambalaje, care s-au dovedit a fi extrem de profesionisti, am aflat si despre o anume banda polipropielena – banda PP. Banda polipropilena are un avantaj mare, si anume utilitatea in cazul unor obiecte extrem de mari. Banda polipropilena pp are o arie larga de aplicabilitate, putand avea dimensiuni de pana la 7.000 de metri in lungime.

Banda polipropilena beneficiaza de o elasticitate marita, avand de asemenea o rezistenta mare la ruperi si la schimbarile rapide de temperratura. Avand totodata un coeficient de elongatie mare, banda polipropilena poate fi asemanata chiar si cu o banda metalica. Cu ajutorul acesteia, produsele mici si mari pot fi atat legate, cat si sigilate, urmand sa fie transportate in deplina siguranta.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuiri