Cu ce firmă am ales să plec pe ruta România-Germania și invers

Comment

Business

Când stau și îmi aduc aminte ce chinuri trăgeam cu autocarele de la firmele cu renume existente pe piață, mă pufnește râsul. Niciodată nu mi-a trecut prin cap că întotdeauna confortul poate fi diferit dacă faci un research înainte și te scutește și de mulți bani cheltuiți inficient. Știu că acum veți zice mulți că e mult mai confortabil să călătorești cu avionul. Nu zic nu nici la varianta asta, dar când ai de mers din România în Germania la o oarecare adresă pentru că e într-un sat pe care nu îl găsești pe hartă, cred că cel mai cool e să ai transport de la adresă la adresă. Și uite așa am făcut: Am pus mâna pe laptop și am început să sun și să îmi caut oferte, dar să întreb cu tupeu și ce facilități am, dacă mă lasă pe mine prima la adresă, dacă oprește să mâncăm, dacă oprește în caz de nevoi personale etc, detalii care mă vizau personal.

transport persoane romania germania

Am găsit o firmă care oferă confort clienților atunci când au nevoie de plecari către Germania

Sunt extrem de sigură că printre cititorii mei se află mulți care au deja un loc de muncă în Germania. Și astfel că îmi doresc pe bune să vin în ajutorul lor în ce privește aceste plecari catre Germania, pentru că eu consider relevant să știi să alegi o firmă bună pentru transport. Firma pe care eu o recomand se numește Zgr Tour și poate fi găsită dând o accesare după zgr.ro! Acolo vei vedea informațiile care pe mine m-au cucerit să zic așa mai pe românește, ci nu doar că aceste informații m-au făcut să îi aleg, dar zâmbesc și acum că încă cred că am făcut cea mai mișto alegere având în vedere experiențele mele din trecut.

Am ales Zgr Tour pentru că în primul rând este o firmă de transport care oferă curse regulate

Știi?! De multe ori trebuie să iei și în calcul, că firma pe care o alegi să fie cel puțin săptămânal disponibilă pentru cursele de rigoare. Nu de alta, dar hai să ne gândim la o chestie. Să zicem că vrei să te duci la un loc de muncă miercuri săptămâna care vine, și firma pe care ai ales-o e disponibilă doar vineri, ceea ce înseamnă că ajungi sâmbătă. Și nu, nu e ok. Ce mi-a plăcut mie cel mai mult la firma asta a fost că programul lor mergea mână-n mână cu programul meu. Și asta a fost un prim criteriu de selecție.

Transport România de la adresă la adresă

Sunt multe firme care te iau de acasă și te lasă în Germania la un punct de reper ca apropiații să vină să te ia. La mine era chiar invers, aveam nevoie să merg în In Sehnde, undeva mai departe de Hanoover cu 100 de km din câte știu eu, era o comună. Sunând la mai multe firme, majoritatea îmi ziceau că nu au mașini pe locația respectivă și că pot să plătesc un tarif mai mare decât ar cpsta în mod obișnuit. Așadar, la Zgr Tour n-am avut nicio astfel de problemă. Dânșii m-au luat de acasă și m-au lăsat fix la adresa la care aveam nevoie să ajung. Iar ăsta poate fi un criteriu super important pentru a-i alege și tu! Deși compania nu a fost inființată decât în 2016, eu zic că oferă servicii de calitate premium și cred că nu prea au cum să te dezamăgească.

Oferă transport în condiții VIP

Sunt 100% sigură că nu auzi asta în mod obișnuit. Ei bine, vreau să îți zic că deși am ajuns mai târziu la destinație față de cum m-aș fi dus cu avionul, am plătit pe bilet un preț infim, am avut un bagat de aproximativ 50 de kg care a fost gratuit + bagajul de mână. Pentru mine experiența cu ei a fost deosebită. Chiar nu mă pot plânge de confort, având în vedere că au microbuze de ultimă generație.

Poți beneficia și de serviciul de a trimite colete

Ai avut vreodată nevoie să primești sau să trimiți un colet acasă? Ei bine, cei de la ZGR Tour îți pun la dispoziție și un astfel de serviciu. Acum poți să trimiți și să primești în siguranță oricâte colete îți dorești. Serviciul lor este unul profesionist, astfel că nu trebuie să îți faci probleme și idei cum că ar dispărea coletul, cum că nu ar ajunge la destinație, pentru că sunt responsabili în ce privește clientela lor. Mai multe detalii poți citi dând un click aici: https://zgr.ro/transport-colete-romania-germania/ 

parere zgr tour

De ce să-i alegi pe ei pentru transport persoane România-Germania sau invers?

Tu decizi dacă vrei ca alegerea ta să îți aducă avantaje. Din punctul meu de vedere, aceștia au un suport de 24/7, ceea ce te ajută în caz că ai nevoie de un detaliu, de un răspuns la o întrebare sau să îți reaminstească costul biletului înainte cu o zi de plecare. Efectuează transporturi în microbuze 8+1, ceea ce înseamnă că vei avea confort. Logic, cu cât sunt mai puțini oameni, cu atât atenția firmei în cazul pasagerului e mai mare, cât și nevoile lui. Iar pentru 9 persoane, cu siguranță un microbuz de ultimă generație vă va fi mai mult ca pe plac.

Nu uita că te poți bucura de prețuri mult mai mici față de concurență, de multe ori fiind chiar și sub ea. Pe lângă asta ai plecări săptămânale, gratuitate la copiii mai mici de 2 ani, transportul se realizează de la adresă atât din țară cât și din Germania, iar la grupuri ai reduceri substanțiale! Tot ceea ce trebuie să faci este să dai un click aici și să descoperi toate detaliile care te interesează în ce privește călătoria ta.

P.S: Eu am fost mulțumită de alegerea pe care am făcut-o. Tu ce mai aștepți?!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.