Cum devirusezi un site virusat?

Comment

Business

Cum devirusezi un site virusat? Ai rămâne surprins/ă. Acum 1 an de zile îmi aduc aminte cât de disperată eram să-mi rezolv fișierele site-ului, mai ales atunci când voiam să îmi încarc un backup înapoi pe site și nu înțelegeam de ce filele backupului au virus. Păi era logic, din cauză că site-ul meu conținea acel virus. Așa că din căutări în căutări, l-am găsit pe Alexandru! Alexandru este tipul de la CartSolutions care se ocupă cu devirusarea site-urilor și virușii ce stau întotdeauna ascunși prin codurile, fișierele site-urilor noastre.

Ajută enorm uneori să faci un mic audit pentru viruși, nu de alta, dar să nu te trezești ca mine că unele funcții ale site-ului nu pot fi funcționale, pentru că deh, te gândești la pluginuri, da, și alea sunt uneori o problemă, însă de cele mai multe ori când vine vorba de viruși ei pot fi infiltrați în:
JavaScript, ASP, PHP, cat si virusii infiltrati in baza de date sau virusi infiltrati in imagini (.ico).

Ce se întâmplă dacă nu reușești să devirusezi un site virusat?

Un site virusat poate să redirecționeze oamenii pe alte site-uri, cum ar fi cele de porn, cele de gaming sau să creeze formulare pentru plată a cine știe ce, fără ca tu să îți dai seama sau să trimită zeci de spamuri. Oricare variantă din ele sunt sigură că nu îți vor fi pe plac, astfel că dacă te confrunți cu astfel de situații, tot ce poți să faci este să încerci să contactezi o firmă de devirusare website.

Ce înseamnă devirusarea site-ului?

”Devirusarea website-ului constă în curățarea bazelor de date care conțin cod malicios (malware) sau mineri de cryptocurrency, iar devirusarea fișierelor infectate cu aceste coduri presupune același proces. Virusarea website-urilor este din de în ce mai frecventă, iar pe această cale crește dificultatea procesului de devirusare. Trebuie să precizăm ca programele antivirus instalate pe device-urile tale previn virușii și îi îndepărtează pe cei mai accesibili, dar în cazurile virușilor precum cei malware este necesară devirusarea de către o companie specializată. ” zic cei de la CartSolutions.

Acum nu mai am nicio problemă. Mulțumesc Alexandru pentru că ești un programator pe cinste, pentru că imediat cum am apelat la tine ai reușit să îmi restabilești funcțiile site-ului, fără să mai facă redirecturi în lanț și fără să fie afectat niciun utilizator.

Astfel că dacă vrei să știi cum să devirusezi un site virusat, tot ce trebuie să faci este să apelezi la Cart Solutions, Alexandru va fi acolo și pentru tine!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.